Mama din Vaslui care si-a aruncat bebelusul la gunoi a fost prinsa. Femeia a fost identificata dupa un bon fiscal

Mama din Barlad care si-a aruncat bebelusul la gunoi a fost prinsa de politisti si dusa in locul unde a comis fapta, pentru reconstituire.

marți 29 noiembrie 2016 , 18:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Mama din Barlad care si-a aruncat bebelusul la gunoi a fost prinsa. Identificata dupa un bon fiscal
Mama din Barlad care si-a aruncat bebelusul la gunoi a fost prinsa de politisti si dusa in locul unde a comis fapta, pentru reconstituire.
Politistii din Barlad au reusit sa o identifice pe femeia care, in urma cu cateva zile, si-a aruncat bebelusul in containerul de gunoi din
zona Gradina Publica din Barlad. Mama a fost identificata dupa ce in punga in care a pus copilul au gasit un bon fiscal eliberat de un magazin din zona. Politistii au studiat inregastrarile de pe camera video a magazinului respectiv si au reusit astfel sa o depisteze pe femeie, potrivit Vremea Noua. Se pare ca femeia locuieste in apropierea zonei unde a comis oribila fapta.
Mama din Barlad care si-a aruncat bebelusul la gunoi a fost adusa la fata locului, pentru reconstituirea faptelor. Dupa terminarea audierilor, politistii vor decide ce masuri legale vor fi dispuse in cazul femeii.
Bebelusul in varsta de numai o luna si jumatate era mort de patru zile. A fost descoperit de un barbat care cauta prin gunoaie si a vazut un sac menajer care i s-a parut suspect. Cand si-a dat seama ca in sac se afla bebelusul mort, barbatul a anuntat imediat autoritatile.

Politistii din Barlad au reusit sa o identifice pe femeia care, in urma cu cateva zile, si-a aruncat bebelusul in containerul de gunoi din zona Gradina Publica din Barlad. Mama a fost identificata dupa ce in punga in care a pus copilul au gasit un bon fiscal eliberat de un magazin din zona.

Politistii au studiat inregastrarile de pe camera video a magazinului respectiv si au reusit astfel sa o depisteze pe femeie, potrivit Vremea Noua. Se pare ca femeia locuieste in apropierea zonei unde a comis oribila fapta.

Mama din Barlad care si-a aruncat bebelusul la gunoi a fost adusa la fata locului, pentru reconstituirea faptelor.

Dupa terminarea audierilor, politistii vor decide ce masuri legale vor fi dispuse in cazul femeii.Bebelusul in varsta de numai o luna si jumatate era mort de patru zile.

A fost descoperit de un barbat care cauta prin gunoaie si a vazut un sac menajer care i s-a parut suspect. Cand si-a dat seama ca in sac se afla bebelusul mort, barbatul a anuntat imediat autoritatile.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si