Mama fetei de 11 ani din Sinaia în corpul căreia medicii au lăsat un tifon, declarații terifiante! "Mami, simt că iese ceva din mine! Așa urla Alesia la mine" - E cumplit ce a urmat

Acuzații grave pe numele medicilor de la spitalul din Sinaia. Părinții unei fetițe de 11 ani spun că doctorii care le-au operat copilul au uitat un tifon în corpul acesteia.

C.I.P., luni 28 ianuarie 2019 , 17:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fetița s-a simțit rău, a fost dusă la spitalul din Sinaia, iar medicii au constatat că avea o infecție puternică. Pentru că starea fetiţei s-a agravat, a fost trimisă la spitalul din Braşov, acolo unde este operată. Medicul Albean Marcel, reprezentant al Spitalului de Copii din Brașov, a declarat, în exclusivitate, pentru DIGI FM, că încă nu poate fi nimeni acuzat pentru ce s-a întâmplat

"Noi trebuie să ne convingem exact că astfel de caz s-a produs în urma intervenției chirurgicale sau cumva fetița a putut introduce pe acolo ceva. În weekend s-a făcut o ecografie, s-au extras câteva fire din material textil care pare să fie compresă sau tampon. Fetița e bine, s-a liniștit, dar am continuat explorările. Verificăm absolut tot, am trimis și probe la laborator din ce am scos", a spus medicul Albean Marcel.

Și mama fetei a trecut prin clipe teribile și a relatat reporterilor Știrilor Kanal D ce s-a întâmplat.

"Mami simt că iese ceva din mine! Am pus mâna, am tras și am văzut că iese ceva, ca un maț. Am început să urlu îngrozită să vină să mă ajute ca iese ceva din copil. Personalul medical a venit, au luat-o imediat și au pus-o pe masa de operație. Primul l-am scos eu, iar pe al doilea l-au scos ei din uretră. Corpul străin a spart peretele vezicii și a ajuns în uretră și a fost eliminat. Probabil din această cauză fetița mea avea o dureri uriașe.", a povestit mama fetei de 11 ani.

DETALII DESPRE ACEST CAZ ÎN JURNALUL ȘTIRILOR KANAL D DE LA ORA 19:00

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si