Mama fostului mare fotbalist Ilie Balaci se simte rău: ”Are picioarele umflate, dar sperăm să-şi revină!”

Ana Balaci, mama lui Ilie Balaci, traversează o perioadă critică după decesul fiului ei.

Petru Luca, Radu Constantin, miercuri 24 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ilie Balaci a încetat din viaţă duminică dimineaţa, la 62 de ani, în locuinţa mamei sale din Craiova, intervenţia medicilor fiind inutilă. Şi la priveghi, la biserică, şi la stadion, unde a fost adus sicriul fostului mare fotbalist, Ana Balaci a izbucnit în lacrimi amare, fiind susţinută îndeaproape de familie. Mai mult, la înmormântarea desfăşurată marţi la cimitirul Sineasca, bătrâna de 80 de ani a leşinat în momentul în care sicriul singurului ei copil era coborât în groapă, fiind necesară intervenţia imediată a rudelor şi a medicilor pentru stabilizarea situaţiei.

De altfel, familia Balaci îi adusese la cimitir un scaun femeii, pe care aceasta se putea odihni, dar mama lui Ilie nu a vrut cu nici un chip să stea acolo, preferând să-şi plângă băiatul în picioare, lângă nora Dana şi nepoatele Lorena şi Liana. Starea de sănătate a mamei lui Ilie continuă să fie precară, aşa că familia a luat toate măsurile de prevedere pentru a evita o nouă tragedie.

”Bătrâna e supravegheată non-stop, toţi încearcă s-o liniştească acum, dar e foarte greu, vă daţi seama...Şi înainte de tragedie avea ceva probleme de sănătate, specifice vârstei, dar acum are picioarele umflate şi nu trebuie să se mai necăjească!”, ne-a declarat un membru al familiei greu încercate. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si