Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, în lacrimi! Uite ce a declarat, în exclusivitate, pentru ŞtirileKanalD.ro "Cine nu ar fi mândru de un asemenea copil?"

Costin Gheorghe de la Exatlon, declaraţie emoţionantă a mamei lui. Uite ce a spus artista de muzică populară.

marți 22 ianuarie 2019 , 13:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Costin Gheorghe de la Exatlon este unul dintre cei mai puternici concurenţi ai competiţiei fenomen din Republica Dominicană. Tânărul este motivat, rapid şi a adus multe puncte echipei sale. În România, fiecare rezultat, cuvânt şi mişcare a fotbalistului sunt trăite la intensitate maximă de familia lui.

Artista de muzică populară Mărioara Man Gheorghe ne-a declarat, în exclusivitate, cum resimte fiecare minut din show-ul la care participă fiul ei. Cântăreaţa nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi când a pronunţat numele moştenitorului ei de care îi este deja dor.

Costin Gheorghe de la Exatlon, declaraţie emoţionantă a mamei lui. "Mă rog la Dumnezeu să-l protejeze"

"Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum. Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi. Cum să nu fiu mândră de un asemenea copil? Mi-a părut rău şi de băiatul acela, Iulian, chiar dacă a avut o divergenţă cu Costin. E un concurent bun, se vede, dar a avut ghinion să se accidenteze. Sper să-şi revină cât mai repede, multă sănătate îi doresc. Aş mai vrea să-i spun lui Costin că Ema îl iubeşte şi nu pierde nicio ediţie a Exatlon-ului. Hai Roşii Faimoşii! Sunteţi o echipă frumoasă şi unită!", a declarat Mărioara Man Gheorghe pentru ştirilekanald.ro

Cine este Costin Gheorghe de la Exatlon?

Costin Gheorghe are 30 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studenţesc, Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti.

Energic, carismatic, Costin pare să fi împrumutat din şarmul surorii sale, îndragita cântăreaţă Elena Gheorghe.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si