Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, mesaj incredibil pentru Giani Kiriţă! Uite ce spune despre acesta! "El este mai acid!" EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, mesaj pentru Giani Kiriţă! Uite ce spune despre acesta!

Author: Lili Lascar sâmbătă 09 martie 2019 , 17:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au plecat în urmă cu două săptămâni de lângă elevii lor de la Exatlon, fiecare dintre ei vorbind la "FanArena" şi la "Ştafeta Mixtă" despre experienţa pe care a avut-o cu echipa lui.

Antrenorul "faimoşilor" a povestit, printre altele, că deşi a avut o mică divergenţă cu Costin Gheorghe, sportivul a fost unul dintre concurenţii de care s-a apropiat cel mai mult.

" De Costin m-am apropiat mult. Este un băiat excepţional şi m-am înţeles bine cu el", a declarat Vladimir.

Ei bine, deşi s-a contrat de multe ori cu "Faimoşii", şi Giani Kiriţă, fost antrenor la "Războinici" a mărturisit că unul dintre favoriţii lui de la "roşii" este fratele Elenei Gheorghe.

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, mesaj pentru Giani Kiriţă! "Fotbaliştii au acest spirit de lider"

" La ei sunt, incontestabil, doi lideri, unul mai vocal, Costin, şi altul mai tăcut, Ion Surdu. Costin este fotbalist, e motivat, ambiţios, are glumele la el. Aşa sunt jucătorii de fotbal", a spus Giani.

Uluită de laudele pe care Giani i le-a adus fiului ei, mama lui Costin le-a spus, în premieră, jurnaliştilor WOWbiz.ro ce părere are despre fostul dinamovist!

Citeste si: Poza cu Ami şi Costin Gheorghe pe care nu a văzut-o nimeni! Uite care este adevărata relaţie dintre ei! FOTO EXCLUSIV!

" Cu siguranţă există un respect între sportivi şi mai ales când provin din aceleaşi domenii. Ei ştiu exact câte sacrificii au făcut de mici, cât timp au stat în cantonament departe de familie şi prieteni şi la câte au renunţat. Sunt convinsă că Giani a cântărit mult acest lucru şi are o afinitate pentru slujitorii gazonului, cum a fost şi el. El este mai acid şi nu mă aşteptam să vorbească atât de frumos despre Costin şi să-l catalogheze "lider", dar mă bucur că îi recunoaşte meritele şi că e cât se poate de sincer. Am observat că sinceritatea, ambiţia şi forţa îl caracterizează, iar asta e de apreciat. Cred că în general fotbaliştii au acest spirit de lider pentru că ei sunt determinaţi şi vocali atât pe teren cât şi în afara lui, când îşi suţin echipa", a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si