Mama lui Mircea Badea, reactie nervoasa dupa alegeri: "ISU ar trebui sa poata descarcera si inteligenta!"

Fosta profesoara de limba romana, Mariana Badea se razboieste pe Facebook cu cei care spun ca ultimele alegeri au fost decise de populatia imbatranita.

Author: Petru Luca Editor: Viorela Precupas luni 12 decembrie 2016 , 16:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fosta profesoara de limba romana, mama lui Mircea Badea a tinut sa puna la punct o doamna care sustinea ca populatia imbatranita a Romaniei a fost aceea care a decis rezultatul alegerilor de duminica. "ISU AR TREBUI SĂ POATĂ DESCARCERA ŞI INTELIGENŢA! O doamnă tinerică, de vreo 40 de ani, a scris pe facebook, indignată fiind, că votul românilor este decis, în proporţie de peste 50%, de persoane de 80 de ani, care nu mai

văd bine, nu mai aud bine şi intră în cabină cu altcineva, care le schimbă votul!  Care este nenorocirea?! Acel „altcineva” nu are 80 de ani, vede şi aude bine şi atunci înseamnă că nu bătrânii de 80 de ani, „ramoliţi, surzi şi orbi”, decid votul naţiunii, d in moment ce în locul lor votează o persoană cu toate facultăţile mintale şi fiziologice la locul lor! Totdeauna m-a năucit „logica” acestor contestatari din oficiu! Am făcut imediat calculul şi am răsuflat uşurată: mai am ceva ani până la 80, aşadar pot să merg singură la vot! LA VÂRSTA MEA, NU MAI VĂD LITERELE DE APROAPE, DAR PE PROŞTI ÎI ZĂRESC DE DEPARTE!", a scris pe Facebook Mariana Badea, mama vedetei tv Mircea Badea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si