Mama lui Victor Ponta a facut afaceri imobiliare! Cornelia Naum a vandut un teren in Balotesti si o casa intr-o comuna din Giurgiu

Cornelia Naum, mama fostului premier Victor Ponta, a scos la vanzare un teren la Balotesti si o casa la tara, in judetul Giurgiu.

Matei Vaihan, duminică 05 iunie 2016 , 12:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Despre Cornelia Naum nu se stiau multe lucruri pana cand nu a aparut intr-un interviu televizat din februarie 2013, cand a vorbit pe larg despre fiul sau, Victor Ponta, pe atunci premier al Romaniei. Mama lui Ponta a dezvaluit despre ea doar ca este de profesie economist, iar presa a relatat ulterior ca a infiintat o firma de contabilitate, preluata apoi de fiica ei, Alexandra Hertanu. Cornelia Naum locuieste intr-un apartament din vecinatatea Garii de Nord, dar, se pare, ca a detinut si alte bunuri imobiliare. Mama lui Ponta a scos la vanzare, la un moment dat, un teren intravilan din Balotesti, cu iesire la lac, de 5.500 metri patrati, pretul fiind negociabil. Cum pretul mediu al zonei este de cel putin 20 de euro pe metru patrat, rezulta ca valoarea terenului era de cel putin 110.000 euro. Cornelia Naum a mai dat un anunt, de vanzare a unei case cu doua camere din comuna giurgiuveana Bacu, cu teren de 700 metri patrati, pe care cerea 30.000 de euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si