Mama Luizei Melencu a fugit de acasă de frica DIICOT

Mama Luizei Melencu a fost citată la secție pentru a i se preleva probe de ADN.

K.B., marți 24 septembrie 2019 , 12:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru a vedea dacă rămășițele expertizate de INML sunt sau nu ale Luizei Melencu, oamenii legii au citat-o la secție pe Monica Melencu, mama adolescentei pentru a i se preleva probe de ADN.

Femeia nu vrea să se prezinte, ba mai mult a fugit de acasă acuzându-i pe anchetatori că vor să planteze probe în anchetă.

Citeste si: Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița își ceruse în căsătorie iubita în direct, într-o emisiune TV

Citeste si: Răpuși de durere, părinții fetei de 11 ani din Dâmbovița i-au adus trupul de la morgă. Primele imagini cu sicriul Adrianei

Cum a descris-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu. Criminalul nu îi știe nici măcar numele

Gheorghe Dincă a făcut o descriere uluitoare a Luizei Melencu, în timpul audierilor, punându-i pe gânduri pe anchetatori. ”Monstrul din Caracal” a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza Melencu, fata dispărută de aproape 5 luni, numai că tot ce declară referitor la ea ridică numeroase semne de întrebare.
În primul rând, Dincă nu știe numele fetelor ucise – Luiza și Alexandra -, identificându-le prin ”Fata nr. 1” și ”Fata nr. 2”. În al doilea rând, vorbind despre Luiza Melencu, Dincă nu știe ce culoare aveau părul și ochii acesteia și declară ca fata purta bijuterii voluminoase, numai că este contrazis de fotografiile în care apare Luiza și chiar de familia acesteia.

Citeste si: Noi imagini cu agresorii care le-au luat la bătaie pe cele trei persoane aflate într-o mașină de pe bulevardul Ion Mihalache

Citeste si: Divorţ în familia Iorgulescu în timp ce Mario e internat în stare gravă! Nepotul lui Gino Iorgulescu a fost dat în judecată pentru pensia alimentară! EXCLUSIV

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că Gheorghe Dincă are mult mai multe victime la activ, acesta fiind și motiul declarațiilor contradictorii pe care le face. Din nefericire, anchetatorii nu l-au pus pe Dincă să le recunoască pe Luiza și pe Alexandra, de la bun început, dintr-un set cu mai multe fotografii ale unor fete.
Acestuia i s-au prezentat fotografiile Luizei și ale Alexandrei, iar el a recunoscut că pe ele le-a ucis. Numai că, cel puțin în cazul Luizei, semnele de întrebare rămân.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si