Mama Luizei Melencu acceptă să dea noi probe ADN. Motivul pentru care s-a răzgândit

Coșmarul nu se mai termina în familia Luizei Melencu. Mama adolescentei dispărute în luna aprilie a leşinat în propria curte, în timpul unui scandal monstru de faţă cu jandarmii. Monica Melencu s-a lăsat convinsă de avocatul Tonel Pop ă dea noi probe ADN.

Author: K.B. sâmbătă 28 septembrie 2019 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mama Luizei Melencu a fost externată din Spitalul Craiova după ce a petrecut o noapte sub supravegherea cadrelor medicale după ce a leșinat în curte când jandarmii au venit cu mandat să o ridice. Totul, la scurt timp după ce a fost amendată cu 5.000 de lei.

Citeste si: Ce se întâmplă cu noi după moarte? Prin ce transformări trece corpul după deces

Citeste si: Avertizare pentru șoferii din România! Asigurările auto se vor scumpi serios în perioada următoare

Monica Melencu a fost convinsă de avocatul Tonel Pop să meargă să i se recolteze noi probe ADN dar a impus anumite condiții.
"Am luat o hotărâre după ce domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După lungi discuţii cu familia, am hotărât să fiu de acord, cu condiţiile următoare: să fie de faţă la recoltare domnul avocat Tonel Pop, să fiu dusă la Bucureşti cu maşina de organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale. Mai ales că mai amendat cu 5.000 de lei.

În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment foarte greu. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu, dar doar în condiţiile pe care le-am spus", a declarat mama Luizei.

Citeste si: Sucevean cercetat în libertate după ce și-a legat copilul de gât cu un ștreang

Citeste si: Un bărbat din Suceava a fost arestat după ce i-a trimis o poză iubitei sale. Ce secret ascunde fotografia?

"Mi-e greu să cred că s-a atentat la acest ceva. Cu toate că suntem parte vătămată şi aş avea dreptul la un cuvânt... Asta a fost opinia mea. Cineva avea dreptul să vină să ne spună de ce să ia din nou aceste probe, pentru că eu le-am dat o dată... Nu modul în care au venit peste noi, plus prin spate, discuţii, înjurii, la care s-au adresat aceşti jandarmi. Noi, ca parte vătămată, nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Să primim 5.000 de lei amendă şi ei să vină cu ordin judecătoresc. N-am comis nicio infracţiune! Noi ne căutăm copilul", a spus Monica Melencu la Antena 3.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si