Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal! ”În mașina lui Dincă era o persoană cunoscută”! Ce a auzit tatăl fetei în telefon în momentul în care aceasta s-a urcat în automobilul criminalului?

Mama Luizei Melencu au dezvăluit că în mașina lui Gheorghe Dincă se afla o persoană pe care fiica lor o cunoștea.

Radu Constantin, miercuri 18 decembrie 2019 , 09:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La mai bine de 8 luni de la dispariția Luizei Melencu, mama fetei a dezvăluit că are informații care duc la concluzia că Ghoerghe Dincă nu era singur în mașina în care s-a urcat fiica lor. Sursa informațiilor este chiar tatăl Luizei, care se afla la telefon cu ea în momentul în care Dincă a oprit mașina.

”La ora 11.25 m-a sunat pe mine. La 11:30 ar fi vorbit taică-său cu ea, fostul meu soț. Zice că ar fi oprit o mașină lângă ea, fata s-ar fi urcat. I-a zis: ”tati, tati, hai că a oprit cineva o mașină și mă urc”. Fata nu închisese telefonul. Și zice că la un moment dat mai era o persoană cunoscută. Luiza nu se urca la cineva pe care nu-l cunoștea, mai ales dacă era bărbat singur. La care ea zice: ”a, tu ești?” Au fost ultimele cuvinte ale Luizei, taică-său nu închisese telefonul”, a declarat mama Luizei pentru TVR.

Mama Luizei susține că a comunicat anchetatorilor aceste lucruri, însă aceștia nu au primit nici un răspuns despre un posibil complice pe care tânăra să-l fi cunoscut anterior.

După ce a discutat cu tatăl ei, Luiza nu a mai dat nici un semn de viață. Familia a încercat timp de 5 ore s-o contacteze telefonic, însă fără succes, după care telefonul a fost închis.

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi declarații despre Luiza și Alexandra: „Nu mai judecam. Doream doar sex”

Citeste si: Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

Citeste si: Cum încearcă Gheorghe Dincă să se îmbogățească de pe urma Luizei și a Alexandrei. Vrea să transforme crimele din Caracal într-o afacere

Alexandra Măceșanu se cunoștea cu Dincă?

La puțin timp după ce cazul a devenit public au apărut și informații despre Alexandra Măceșanu, că s-ar fi cunoscut cu Gheorghe Dincă. Un martor a declarat sub anonimat că aceasta i-ar fi trimis un mesaj SMS ucigașului din Caracal în care îl ruga să vină s-o ia cu mașina.

”I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să o ducă cu mașina. Se pare că, între timp, colega ei s-a răzgândit și nu a mai mers la dansuri. Alexandra a plecat singură la repetiții, iar în ziua aceea a desipărut”, ar fi declarat un martor.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si