Mama Luizei Melencu cere ajutor. Ce se întâmplă e halucinant!

Momente grele pentru Monica Melencu. Femeia nu își permite să plătească amenda primită de la DIICOT

E.T., miercuri 02 octombrie 2019 , 19:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Momente grele pentru Monica Melencu. Femeia nu își permite să plătească amenda primită de la DIICOT. Mama Luizei Melencu cere ajutor și pare să fie disperată, din pricina situației în care a fost pusă. Nu știe nici până în momentul de față ce s-a întâmplat cu fiica ei, dar autoritățile o obligă să plătească suma uriașă.

Mama Luizei Melencu cere ajutor! 

În dimineața de miercuri, pe 2 octombrie, familia Melencu a primit un plic în care exista o înștiințare conform căreia sunt buni de plată. Vor avea de achitat amenda de 5.000 lei, pentru că inițial femeia a refuzat să se prezinte la DIICOT pentru recoltarea de noi probe ADN.

Chiar dacă ulterior a acceptat să meargă la București și să se supună cerințelor anchetatorilor, Monica Melencu tot a fost amendată. Potrivit celor de la adevărul.ro, femeia a suferit un real șoc atunci când poștașul le-a înmânat plicul cu pricina. Mama Luizei, fata pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o, alături de Alexandra Măceșanu, nu știe ce va face în prezent dacă e nevoită să plătească acești bani. 

Citeste si: Informații de ultimă oră! A fost creat sângele artificial care poate fi tranfuzat pacienților, indierent de grupa sanguină

Citeste si: Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri halucinante despre monstul din Caracal

 

 

Citeste si: Caz Caracal. Ce se întâmplă cu certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu este incredibil

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si