Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri halucinante despre monstul din Caracal

Viorica Stoian, femeia care a muncit pentru Gheorghe Dincă, respectiv i-a făcut menajul în casă și mâncare, a făcut dezvăluiri de-a dreptul halucinante despre comportamentul pe care l-a avut monstrul din Caracal la adresa ei.

R.B., miercuri 02 octombrie 2019 , 19:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia povestește că Gheorghe Dincă ar fi încercat să o violeze, chiar în timp ce soțul său lucra tot pentru acesta, ajutându-l să construiască un beci.

Citeste si: Ce au în comun Gheorghe Dincă și pedofilul olandez

"Am suferit foarte mult. Am suferit că mă vedeam că nu putere să pot să-l răzbun să-i fac ceva, să... să-l zgârii să-i rup o buză să... Şi acum am imaginea aia. De câte ori vb despre asta, mi se pune un nod în gât. Cum îi curgea scuipatul pe mine, şi m-a prins şi cu mâinile aşa, de nu mai puteam să mai fac nicio mişcare. Mi-a spus: "Spune-mi cât vrei, dacă vrei să te culci cu mine." L-am împins, că nu am putut să îi dau eu brânci. L-am împins şi am fugit. Am fugit pe scări. Şi de atunci, din ziua aia, când mi-a propus, eu am plecat acasă.", a declarat menajera lui Dincă.

Citeste si: Mama Luizei Melencu a cedat nervos: ”Eu mă arunc în fața mașinii”

Gheorghe Dincă i-ar fi oferit bani femeii contra serviciilor sexuale. Menajera bărbatului s-a speriat teribil, mai ales după întâmplarea când monstrul din Caracal a imobilizat-o și a încercat să o violeze.

Citeste si: “Alexandra trăiește”. Iubitul fetei răpite de Gheorghe Dincă, declarații care dau peste cap toată ancheta

"Adică în halul în care m-a strâns, în care m-a luat, că nu mai aveam nici aer, cred că da. După două săptămâni, a venit după mine acasă.  Şi i-am spus că nu mă întorc. "Bă, verico, iartă-mă. Te rog eu, iartă-mă. Nu se mai întâmplă. Ştii cum e, că trebuie să încerc şi eu." Eu îi ziceam să mă lase, să plece şi el intra peste mine în casă.", a mai spus femeia. 

Sursa: spynews.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si