Mama Ministrului Justitiei Florin Iordache: "I-am zis sa nu se bage intre caini! Trebuie sa munceasca cinstit, ca sunt locuri de munca"!

Sute de mii de romani au iesit, zilele trecute, in strada pentru a cere, printre altele, demisia Ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. joi 02 februarie 2017 , 21:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Iordache este politicianul care si-a asumat modificarea Codului Penal, lucru care a dus la cele mai mari proteste de strada din ultimii ani. Fost inginer la fabrica de mobila din Caracal, ministrul Iordache a parut, in iesirile sale publice, ca este depasit complet de situatie si ca se afla intre ciocanul obligatiilor impuse de partid si nicovala realitatii din strada.

Parintii ministrului, Pompiliu si Elisabeta Iordache, traiesc si acum in Caracal si accepta cu greu ca fiul lor a ajuns o oaie negra la Bucuresti, dupa atatia ani in care a stat „la caldurica”, in Parlament. Ei ar fi preferat ca fiul lor sa aiba o munca „cinstita” si nu sa se „bage intre caini”.

„Nu trebuia sa ajunga ministru. Eu i-am zis sa nu accepte, dar nu l-au lasat aia de acolo. Domnule, eu mi-am crescut copilul asa de frumos si de cinstit... dar nu vezi ce este in jurul nostru? I-am zis sa nu se bage intre caini. Ii trebuie liniste si lui, sa munceasca in mod cinstit, ca sunt locuri de munca.

Nu vezi ca faci bine si zice ca faci rau?”, a declarat mama lui Iordache pentru Romania Libera.

Florin Iordache s-a nascut in Caracal si este de profesie inginer. In 2002, el a devenit si jurist, dupa ce a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Craiova. Are un masterat in administratie publica si un doctorat pe relatii economice internationale. Inainte de Revolutia din '89, el a lucrat ca inginer la Fabrica de Mobila Caracal, dupa care a devenit viceprimar si apoi, din 2000, deputat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si