Mama Nadiei Comăneci a spus cum îşi petrecea "Zeiţa de la Montreal" Sărbătorile de Iarnă. "Asta îi plăcea cel mai mult!" - E foarte simplu şi frumos ce o impresiona pe Nadia când era mică

Numele de Nadia Comăneci este deja internaţional. Sunt puţini cei care nu o cunosc pe "Zeiţa de la Montreal", prima gimnastă care a reuşit să obţină nota 10 în acest sport.

C.I.P., miercuri 05 decembrie 2018 , 13:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acum a venit în România şi a pus umărul la un proiect de viitor pentru sportul românesc. A inaugurat o sală de gimnastică ce îi poartă numele.

Una dintre persoanele extrem de emoţionate ce au fost prezente la acest eveniment a fost mama Nadiei Comăneci, doamna Ştefania.  "Simt o mare bucurie că ştiu că a reuşit să facă şi ea ceva în ţara asta.

Când a luat 10 la Montreal nu am realizat pe moment. După mi-am dat seama. Eram foarte fericită. De multe ori nu mă uitam la competiţiile ei. Eu sunt mai emotivă, nu ca ea.", a explicat doamna Ştefania.

"O fată minunată, o mamă minunată şi o femeie puternică.", a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, mama Nadiei Comăneci.

Are şi un regret, faptul că nu îşi poate petrece Sărbătorile de Iarnă alături de fiica ei, dar spune că s-a obişnuit. "Nu petrecem sărbătorile împreună. Pleacă şi îmi e greu. Are şi ea familie şi trebuie să ajungă la familia ei.", ne-a spus mama Nadiei Comăneci.

Cât despre momentele din trecut, când Nadia era doar o fetiţă, mama ei şi-a adus aminte cu drag şi ne-a povestit cum decurgea o zi de Crăciun. "Îmi amintesc că mereu îi făceam brad. Pe atunci posibilităţile erau mai puţine, dar aşa cum erau, ne chinuiam să facem frumos.

Ea stătea, nu dormea niciodată când trebuia să vină Moş Crăciun să îi facă bradul, să îi pună bombonele. Mă rugam de ea să doarmă, dar nu voia deloc. Îmi aduc aminte că mereu era bucuroasă că avea bomboane în brad.", ne-a spus doamna Ştefania.

Mai multe detalii vezi în jurnalul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si