Ștefania este mama fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, stabilită de trei decenii în Statele Unite ale Americii. Acum câțiva ani, mama celei mai mari gimnaste din istorie a preferat să se mute din Oneștiul natal lângă Capitală, în orașul Pantelimon, acolo unde stă într-o casă cochetă, cu livadă și curte impunătoare.

Citeste si: Nadia Comăneci este în doliu. Mesajul marii gimnaste: ”Suntem întristați, șocați și devastați”

Vizitată pe rând de cei doi copii, Nadia și Adrian, mama Ștefania își umple timpul îngrijind grădina, ultimele săptămâni fiind alocate culesului fructelor- vișine și piersici- dar și al roșiilor, din care doamna Comăneci a făcut provizii pentru întreaga familie. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

De altfel, la fiecare vizită pe care i-o face fetei în America, în Norman, orașul în care s-a stabilit Nadia, Ștefania Comăneci vine încărcată cu tot felul de compoturi, gemuri sau conserve producție proprie, din grădina casei.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si