Mama tinerei arse de vie de fostul iubit a postat un mesaj incredibil: "O zi, o oră, chiar şi un minut nu se mai întorc vreodată"

Înainte de crima de la Buzău, mama tinerei arse de vie de fostul iubit a postat un mesaj.

Matei Vaihan, vineri 01 martie 2019 , 08:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că mama tinerei arse de vie de fostul iubit a postat un mesaj înainte de oribila crimă a cărei victimă a fost Valentina Nica. “Viaţa e minunată. O zi, o oră, chiar şi un minut nu se mai întorc vreodată. Nu te certa, nu te enerva şi vorbeşte frumos cu toţi, chiar dacă nu merită”, a postat Milica Dodan.

Citeste si: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE în cazul fetei ucise in Buzău! Am aflat motivul care i-a declanșat furia bărbatului care a omorât-o și i-a dat foc! Totul a pornit de la o fotografie cu un mesaj...amenințător!!!

Mama tinerei arsă de vie de fostul iubit a postat un mesaj. Îi cumpărase apartamentul din Buzău

Peste puţin timp, fiica sa, Valentina, era ucisă de Cosmin, fostul iubit, chiar în apartamentul ei din Buzău. Valentina a fost bătută cu scaunul, stropită cu benzină și incendiată de fostul iubit. Presa locală a dezvăluit că locuinţa a fost cumpărată de mama sa, care lucrează de mai mulţi ani în Italia. (vezi de ce era Cosmin poreclit "Martorul")

Mama tinerei arsă de vie de fostul iubit a postat un mesaj. S-a prăbuşit când a văzut sicriul Valentinei

S-a aflat că mama tinerei arsă de vie de fostul iubit a postat un mesaj. De altfel, mama Valentinei se afla în Italia în acel moment, aflând peste puţin timp tragica veste. Milica Dodan a venit de urgenţă în ţară, pentru a-şi îngropa fiica, prăbuşindu-se în genunchi atunci când a văzut sicriul Valentinei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si