Trupul neînsuflețit al Yaney Malayko, tânăra ucraineancă în vârstă de 23 de ani ucisă de fostul ei iubit, Dumitru Stratan, va fi înmormântat vineri, pe 10 februarie. 

Tânăra a dispărut între 19 și 20 februarie în Castiglione delle Stiviere (Mantova), după o întâlnire cu fostul ei iubit, moldoveanul Dumitru Stratan.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Caraș-Severin: o femeie a fost descoperită fără viață în curtea unei case, iar concubinul spânzurat

Mama fetei le mulțumește tuturor celor care au ajutat la căutarile fiicei sale: „Datorită vouă o mai putem vedea o dată”

Familia tinerei cere ca bărbatul moldovean să primească pedeapsa maximă pentru moldoveanul de 33 de ani, relatează  Fanpage.

Yana Malayko a dispărut între joi 19 și vineri 20 ianuarie, în Castiglione delle Stiviere (Mantova) după o întâlnire cu fostul ei iubit, moldoveanul Dumitru Stratan.

Citește și: Și-a luat viața în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Cum a fost găsit bărbatul de salvatori

Părinții tinerei i-au adus un omagiu

Bărbatul care a fost acuzat de moartea tinerei, Dumitru Stratan, a refuzat să spune unde a ascuns corpul, care a fost găsit de carabinieri în ziua de miercuri, pe 1 februarie.

Tânăra era ascuns într-un sac aruncat printre niște tufe de mărăcini în zona rurală dintre Mantova și Brescia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit a stat de luni, 6 februarie, la Casa funerară din Antea din Castiglione delle Stiviere, provincia Mantova.

Citește și: VIDEO- Noi detalii în cazul lui Gicuță din Apărători- Femeia căreia a vrut să-i dea foc în portbagajul mașinii era de fapt amanta lui

Părinții fetei, Oleksandr și Tatiana Serbenchuk, au aprins lumânări, au dus flori la capătul fiicei lor decedate și au omagiat-o cu poezia „Do not stand at my grave and weep” a lui Mary Elizabeth Frye.

Mama tinerei, mărturii cutremurătoare

Mama fetei, care fusese plecată în Canada, s-a întors în Italia pentru a fi alături de fata ei. Pentru că femeia nu cunoaște limbi italiană, ea a relatat o scrisoare adresată tuturor celor care au fost implicați în căutarea fiicei sale.

Citește și: ”Au decupat sicriul în zona picioarelor şi au extras cadavrul” Trupul neînsuflețit a fost furat dintr-un cimitir din Africa de Sud

„Stratan nu mi-a ucis doar fetița, ci ne-a ucis pe noi, pe părinții și pe bunicii care o iubeam. Sufletele noastre au fost smulse din piept odată cu moartea lui Yanochka!”, se arată în primele rânduri ale scrisorii, potrivit rotalianul.com

„Avem ocazia să o vedem pentru ultima oară doar pentru că ne-ați ajutat cu toții”, a mai specificat femeia, îndurerată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Dezvăluirile șocante ale iubitei lui Gicuță din Apărători, după ce a fost la un pas să ardă de vie ”Acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările”.

Mama tinerei a lansat, printre altele, și un apel la „toți cei care pot influența sentința lui Stratan”. Ea susține că „o persoană cu o inimă atât de crudă ar fi ucis oricum” și pentru aceasta „trebuie să izolăm pentru totdeauna acest monstru de copiii, surorile și mamele noastre”.

„Yana mea a salvat probabil viața unuia dintre copiii voștri și puțin contează dacă era un băiat pe care l-ar fi întâlnit pe stradă sau o fată care nu-i răspundea la declarațiile lui de dragoste”, a transmis mama tinerei.

Citește și: Un rus a fost prins în timp ce încerca să fure cadavrul îmbălsămat al lui Vladimir Lenin

Funeraliile vor avea loc vineri, 10 februarie, la ora 9:30, în biserica parohială Romano di Lombardia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si