Chadrack Mbala Mulo locuia doar cu mama lui, Ether intr-un apartament din estul Londrei cand femeia a murit subit, cel mai probabil in urma unei crize de epilepsie. Pentru ca baietelul de 4 ani era mut si suferea si de autism, el nu a putut sa strige dupa ajutor. El a murit din cauza deshidratarii pentru ca nimeni nu a sesizat disparitia celor doi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru ca a lipsit foarte mult de la gradinita si mama lui nu a anuntat, profesorii au incercat sa ia legatura cu Esther. Cand au vazut ca aceasta nu raspunde la telefon, reprezentatii gradinitei au anuntat politia care s-a deplasat la adresa celor doi. Ce au gasit inauntru, i-a facut sa izbucneasca in lacrimi pe politisti.

Baietelul de numai

patru anisori era agatat de trupul mamei sale, aflat intr-o avansata stare de descompunere. Medicii legisti au stabilit ca micutul murise in urma cu aproximativ doua zile, ceea ce inseamna ca a stat aproximativ 2 saptamani langa trupul fara viata al mamei sale, pana cand, lihnit si deshidratat, Chadrack s-a stins si el.

Vecinii celor doi se simt vinovati ca nu au fost mai atenti. Ei ar fi putut salva viata baietelului de 4 ani, scrie Mirror.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si