Mămica a născut un bebeluş pe data de 5 noiembrie. Ea a povestit în detaliu ce s-a întâmplat ulterior în maternitate şi apoi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

"Copilul a fost născut pe 5 noiembrie şi externat trei zile mai târziu. În timpul acesta am stat doar la maternitate, eu având acces la fiecare trei ore, pentru alăptat. Nu l-am văzut dezbrăcat decât miercuri, când am vorbit cu neonatologul.

Avea niste bubiţe, ca nişte coşuleţe.

Mi s-a spus că sunt de la căldură, pentru ca a stat înfăşat. Acasă, bubiţele s-au înmulţit, s-au făcut mai mari, şi cu puroi. La controlul de şapte zile, mi s-a spus că nu e nimic grav şi că trebuie să le şterg cu compresă sterilă şi betadină, că trec singure.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

În zilele următoare am văzut la piciorul drept, în locul unde a fost făcut vaccinul, o mare inflamaţie. Aşa am ajuns la Grigore Alexandrescu. Unde a fost operat sub anestezie totală, a stat la terapie intensivă, urmează tratament cu antibiotice. Suntem în continuare pe secţia de chirurgie. Eu nu am în corp acest stafilococ, mi-au fost luate probe din lapte, deci clar nu l-a luat de la mine.

Imediat după ce ne-am externat noi, o mămică din acelaşi salon s-a internat aici cu fetiţa, cu stafilococ auriu. Şi încă vreo două de pe acelaşi etaj. La Giuleşti se stia deja şi au mutat dintr-o dată tot etajul 1 la 2 pentru «curăţenie». Este foarte urât să te trezeşti că bebeluşul tău de nici trei săptămâni este în pericol, din cauza altor persoane.

Diagnosticul este abces coapsa dreaptă (postvaccinal), plus confirmarea infectării cu stafilococ. E prezent în nas, faringe şi plaga de la abces. Noi vom încerca să mergem mai departe, la autorităţile competente”, a spus Iulia, o tânără mămică al cărei micuţ a fost infectat.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si