Managerii de la Spitalul "Bagdasar Arseni" si de la Institutul Oncologic "Alexandru Trestioreanu" au fost suspendati din functii

Ministerul Sanatatii a anuntat ca managerilor de la Spitalul "Bagdasar Arseni" si de la Institutul Oncologic "Alexandru Trestioreanu", Bogdan Paltineanu si Dan Nicolae Straja au fost suspendati din functii, dupa ce au fost arestati preventiv.

A.C., sâmbătă 11 iunie 2016 , 18:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Conform articolului 13 din contractul de management, acesta se suspenda de drept in urmatoarele conditii: concediu de maternitate, concediu pentru incapacitate temporara de munca, in cazul in care managerul este arestat preventiv, in conditiile Codului de procedura penala. Cu alte cuvinte, cele doua contracte de management sunt deja suspendate din momentul in care judecatorii au dispus arestarea preventiva. Respectand prevederile legale urmeaza numirea unui management interimar", anunta reprezentantii Ministerului Sanatatii pe pagina de Facebook a institutiei, potrivit Mediafax.

Bogdan Palintineanu, managerul Spitalului "Bagdasar Arseni", si pe Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu", au fost arestati preventiv, vineri, pentru 30 de zile, fiind acuzati de luare de mita.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si