Manchester City nu a pierdut nici în returul de pe Alianz Arena, după ce în tur o zdrobise pe Bayern Munchen cu 3-0. 

Citește și: Real Madrid și AC Milan, primele două echipe calificate în semifinalele Champions League

Jucătorii lui Guardiola au obținut un scor egal 1-1 în deplasarea de la Munchen și vor întâlni în semifinalele Champions League 2023 pe Real Madrid.

Meciul dintre Manchester City și Real Madrid va fi o reeditare a duelului din semifinalele UCL de anul trecut, când madrilenii s-au impus și au câștigat și competiția. 

Citește și: VIDEO/FOTO: Neymar va deveni tată pentru a doua oară: ”Știm că ești aici pentru a ne completa dragostea”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Anul trecut a fost o semifinală de infarct, cu 4-3 pentru Manchester City în meciul tur și 3-1 pentru Real în returul de la Madrid. 

Haaland, gol și penalty ratat pentru Manchester City

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal după ce a terminat la egalitate cu Bayern Munchen, 1-1 (0-0), în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Haaland a ratat un penalty în prima repriză, dar s-a răzbunat în partea a doua a jocului, când a înscris la finalul unui contraatac fulger al englezilor (min 57).

Bayern Munchen a egalat abia în minutul 83 printr-o lovitură de la 11 metri transformată de Kimmich.

Inter Milano, 3-3 cu ''vulturii'' din Lisabona

Inter Milano s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal după ce a terminat la egalitate cu Benfica Lisabona, 3-3 (1-1), miercuri seara, pe San Siro, în manşa secundă a sferturilor de finală.

Inter a câştigat prima manşă cu 2-0 şi a scăpat printre degete victoria în retur, după ce a avut 3-1 în min. 85.

Nicolo Barella (14), Lautaro Martinez (65) şi Joaquin Correa (78) au marcat golurile gazdelor, în timp ce pentru ''vulturii'' lusitani au punctat Fredrik Aursnes (38), Antonio Silva (86) şi Petar Musa (90+5).

Semifinalele UCL, pe 9 și 16 mai

Echipa antrenată de Simone Inzaghi va întâlni în semifinalele Champions League AC Milan într-un duel al orașului Milano.

În cealaltă partidă se va relua ciocnirea giganților Real Madrid- Manchester City, o șansă de revanșă pentru Guardiola în fața lui Ancelotti. 

Turul semifinalelor din UCL se vor disputa în aceeași zi. Prima manșă din Real Madrid- Manchester City, respectiv AC Milan- Inter Milano va fi pe 9 mai, ca returul semifinalelor să fie pe 16 mai.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si