Marcel Ciolacu: Medicii nu primit nici până acum stimulentele de 500 de euro promise de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că medicii nu primit nici până acum stimulentele de 500 de euro promise de preşedintele Klaus Iohannis. "Guvernul PNL însă nu a respectat promisiunea, drept dovadă că nici acum, după 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promişi cu atâta tam tam", susţine el.

Author: K.B. vineri 15 mai 2020 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"PSD a răspuns apelului cadrelor medicale aflate în prima linie a bătăliei cu pandemia şi, într-un timp extrem de scurt, am transpus în lege solicitările acestora de a le fi protejată familia de către statul român. Am promis şi am făcut!", afirmă Marcel Ciolacu, vineri, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Aproximativ 400.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3, aduse din Turcia cu o aeronavă militară

El susţine că, în schimb, guvernanţii nu şi-au respectat promisiunea, întrucât medicii nu au primit stimulentul promis.

"Şi preşedintele Iohannis a promis cadrelor medicale un stimulent de 500 de euro. Guvernul PNL însă nu a respectat promisiunea, drept dovadă că nici acum, după 2 luni de zile, niciun medic nu a primit banii promişi cu atâta tam tam. Aceasta este diferenţa dintre ei şi PSD! Când promitem, facem! Ei doar promit, de făcut uită...", spune Ciolacu.

Citeste si: Un vaccin împotriva covid-19, abia peste doi ani, estimează directorul Novartis Vas Narasimhan

Citeste si: Focar de infecție la Mânăstirea Putna. Zeci de călugări transferați la Spitalul Județean Suceava

Toate categoriile de personal sanitar în cazul cărora există riscul să se infecteze cu Covid-19, inclusiv asistenţii medicali comunitari şi personalul din reţeaua de medicină legală, vor primi un stimulent financiar de risc de 2.500 de lei brut pe lună, conform Ordonanţei aprobate în Guvernul României, a informat, în 2 mai, Ministerul Fondurilor Europene.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si