Marcel Ciolacu: Vă dau în scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins că în cazul în care actualul Guvern al României îşi va da demisia şi va trece şi moţiunea de cenzură a PSD, Ludovic Orban ”nu va mai fi premier niciodată”, mai ales că ”toată lumea încearcă să scape de el”.

M.A., duminică 12 ianuarie 2020 , 16:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Liderul interimar social - democrat, Marcel Ciolacu a declarat, la Călăraşi, că liberalii confundă voturile lor cu voturile obţinute de preşedintele Klaus Iohannis şi că încalcă orice regulă democratică şi europeană încercând să schimbe legea electorală ”în timpul jocului”. Ciolacu spune că PSD va riposta în forurile europene.

”Aş fi dorit să intrăm în dezbaterea legii electorale dintr-o perspectivă mai largă, nu strâmtă. Toată agenda politică de acum are de a face cu un interes meschin mic de incompetenţi care reprezintă PNL acum, printr-o conjunctură confundă voturile lor cu voturile preşedintelui Iohannis şi încearcă să ne spună acest lucru, încalcă orice regulă democratică  europeană, încercând să schimbe legi şi reguli în timpul jocului şi vom riposta în Parlament şi ne vom adresa şi forurilor europene pentru că e o mojicie. Nu că ne-ar fi frică în vreun fel de alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a vorbit de îndatorarea românilor, criticând PNL.

”PNL continuă cu o agendă publică falsă de partid care nu are nicio treabă cu ce îşi doresc românii. Am crezut că e un joc democratic, au luat puterea printr-un partid minoritar şi o guvernare minoritară, nu e rpima oară în România. În schimb vedem o altă problemă. Ei se împrumută. Vedem, vă spun statistic, în 60 de zile fiecare cetăţean al României tocmai a fost împrumutat de domnul Orban şi de domnul Câţu cu 900 de lei, presupun că la sfârşitul lunii vom depăşi o mie de lei. Au o rapiditate... Să terminăm cu acea minciună că 30 de ani a guvernat PSD. Nu este adevărat, PSD a guvernat 17 ani, PNL 16”, a declarat Ciolacu.

Citeste si: Elicopterul SMURD de la Jibou a revenit pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, unde predase un pacient, din cauza unor probleme tehnice

Citeste si: Dancă: Preţurile la benzină şi motorină au scăzut cu 32 bani pe litru de la începutul anului/ Din 15 ianuarie, noile tarife stabilite de ANRE pentru transport şi distribuţie a energiei electrice vor fi reduse cu valori între 1,7% şi 1,9%

Marcel Ciolacu spune că înţelege temerire preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa premierului Ludovic Orban şi spuncă că acesta doreşte să scape cât mai repede de primul ministru. Liderul social - democrat mai spune că în cazul în care va trece moţiunea PSD şi actualul Gubvern va demisiona, Orban nu va mai fi premier vreodată.

Citeste si: Ce face fosta prezentatoare Mădălina Dobrovolschi, după ce și-a dat demisia de la Cotroceni

”Eu înţeleg temerire lui Orban şi înţeleg temerile preşedintelui României. Când vezi că nimic nu funcţionează, intri ca şi preşedinte al României care totuşi ai girat acest guvern şi aceatsă majoritate parlamentară. Înţeleg perfect atitudinea preşedintelui de a încerca să scape cât mai repede de acest guvern şi scuzele că artrebui anticipate, că nu ar trebui. Dacă acest Guvern Orban îşi va da demisia, va trece moţiunea de cenzură a  PSD sau vor fi anticipate, vă dau în scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el după aceste două luni dezastruoase”, a declarat Ciolacu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si