Marcel Toader, condus pe ultimul drum! Totul despre înmormântarea omului de afaceri, care are loc în comuna constănțeană Cumpăna

Marcel Toader este condus astăzi pe ultimul drum în comuna natală, Cumpăna, județul Constanța.

Radu Constantin, miercuri 07 august 2019 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

UPDATE: Trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a ajuns la cimitirul din comuna natală, Cumpăna, județul Constanța. La intrarea în cimiturul unde urmează să se odihnească pe veci, fostul sportiv a fost primit în lacrimi și în ropote de aplauze.

UPDATE: După o slujbă emoționantă, care a durat mai bine de o oră, trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader este condus acum pe ultimul drum, spre Cimitirul din Cumpăna, acolo unde urmează să fie înmormântat lângă tatăl său.

UPDATE: Prigoana si serban Nicolae au venit să-l conducă pe ultimul drum.

 

Marcel Toader este condus astăzi pe ultimul drum de către prieteni și familie. Omul de afaceri va fi înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța, lângă tatăl său. Mama lui Toader a fost cea care a insistat ca Toader să fie înmormântat ”acasă”.

Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, la vila unor prieteni din Periș. Omul de afaceri se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Luni, Marcel Toader a fost adus la București, și depus pentru o zi la capela Cimitirului Bellu din Capitală pentru ca toți prietenii din București să-și poată lua adio de la el. La priveghi a fost prezent și Maximilian, fiul omului de afaceri, care s-a arătat extrem de afectat de moartea fulgerătoare a tatălui său.

Marcel Toader a mai suferit un infarct, în 2012

Marcel Toader a mai avut probleme cu inima, însă prefera să nu vorbească despre acest lucru pentru a-și proteja mama. Tatăl afaceristului a murit în urmă cu aproape 15 ani tot din cauza unui infarct. Toader a suferit în 2012 o operație pe cord care a durat 3 ore și în care i s-a montat un stent. Medicii i-au spus atunci că va trebui să-și schimbe modul de viață și să fie mult mai atent la orele de odihnă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader, declarații exclusive despre ce va spune la înmormântarea tatălui său

Citeste si: Sonya a plecat la magazin și a fost ucisă! Tatăl ei nici nu a putut să o recunoască din cauza rănilor: „Am apelat și telefonul a sunat...”

Citeste si: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a plecat spre Constanța! FOTO

Marcel Toader a murit la 56 de ani. În tinerețe, Toader a fost cunoscut ca jucător de rugby. El a jucat pentru Steaua București între 1983 și 1987 și a câștigat de 3 ori campionatul României. A jucat pentru naționala României de 30 de ori, pentru care a avut 3 eseuri și 12 puncte marcate. A jucat la Cupa Mondială în 1987 și a marcat împotriva statelor Zimbabwe și Scoția.

În ultimii ani, Marcel Toader a devenit cunoscut ca om de afaceri și personalitate mondenă. A fost căsătorit de 6 ori și are un băiat. Divorțul de Gabriela Cristea și mariajul scurt cu Maria Constantin au ținut primele pagini ale tabloidelor.

Corespondență specială de la Daniel Savapol, reporterul Știrilor Kanal D.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si