Marcel Vela, apel către tineri chiar înainte de începerea noului an şcolar

Ministrul de Interne, Marcel Vela, face un apel către tineri să vină cu propuneri pentru funcţionarea Poliţiei Siguranţă Şcolară.

Author: Andreea Stoica joi 10 septembrie 2020 , 12:49

Ministrul de Interne, Marcel Vela
Ministrul de Interne, Marcel Vela
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face un apel către tineri să vină cu propuneri pentru funcţionarea Poliţiei Siguranţă Şcolară, structură nou înfiiţată.

”Vă fac această provocare pentru că voi sunteţi beneficiarii ei”, le-a transmis Vela tinerilor, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citeste si: Cutremur la vârful Poliției Române. Șeful instituției și-a dat demisia după scandalul negocierii cu interlopii. Cine i-a luat locul

”Lumea se schimbă, este într-o perpetuă muşcare, acualele generaţii care sunt pe băncile şcolii au tot felul de provocări şi cred că noi cei maturi avem obligaţii mai mari şi mai importante faţă de voi.(...) Trebuie să vă asigurăm o şansă pentru a avea un drum sigur în viaţă, să vă dă aripi pentru un destin protejat şi să nu fie afectat de fapte antisociale”, afirmă Vela, în mesajul video de pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Se înființează Poliția specială pentru școli. Anunțul MAI de ultim moment

Poliţia pentru Siguranţă Şcolară va avea 270 de poliţişti

Ministrul anunţă că a ordonat înfiinţarea unei noi structuri – Poliţia pentru Siguranţă Şcolară.

”Evident că această structură la început de drum, o provocare pentru toi profesioniştii din MAI are nevoie şi de voi. Vă fac această provocare veniţi cu propuneri, păreri pentru a îmbunătăţi funcţionarea unei astfel de structuri, pentru că voi sunteţi beneficiarii ei”, a mai afirmat Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela
Ministrul de Interne, Marcel Vela

Citeste si: Tatăl agresoarei din Târgu Jiu acuzată în două dosare penale, declarații șocante: „Copilul meu nu trebuia să stea închis între 4 pereţi”

În mesajul care însoţeşte filmarea, Vela mai scrie: ” Îmi doresc foarte mult să primesc în filmările sau în postările voastre păreri sincere şi sugestii pentru noua structură a MAI, unde vor lucra, strict pentru voi, 270 de poliţişti”.

Citeste si: Ministrul Marcel Vela, demolat de un celebru realizator tv: ”Ce găină de Gostat ești, Marcele... Aruncă dracu' geaca aia de piele, nu te prinde!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si