“Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul care a reunit în rândul concurentelor cele mai cunoscute și admirate nume din showbiz-ul autohton, ajunge la final sâmbătă, 19 decembrie. După Semifinală, care va avea loc săptămâna această, pe 12 decembrie, totul va întra în linie dreaptă, așadar două etape cruciale mai sunt de depășit până la deznodământul acestui sezon exploziv.

După luni de  zile de competiție, în care au demonstrat că își merită locul în concurs și s-au duelat stilistic, indraznețele concurente mai au de parcurs foarte puțin până la Marea Finală, care își va desemna, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea.

Cea care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România, va întra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei, intr-o Finală cu totul specială care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie.   

Sâmbăta aceasta, ultimul “hop” înaintea Marei Finale

În Semifinala anunțată pentru această sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu se vor duela stilistic, pentru un loc în Marea Finală a acestui sezon. 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

“Mă încearcă emoții uriașe! Cei din față micilor ecrane sunteți mai implicați, știu că deja sunteți cu mâna pe telefon, știu că deja trimiteți SMS-uri pentru a va susține favorita!”,  spune

Ilinca Vandici în prima ediție a acestei săptămâni “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de a le invita în platou pe cele șase semifinaliste ale acestui sezon fabulos.

Aflat la cel de-al șaselea sezon, “Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea a devenit rapid un fenomen național, dovadă stand cifrele uriașe de audiență înregistrate, comunitățile din mediul online care s-au transformat în adevărate fan cluburi de sute de mii de susținători.

Concurentele care au pășit în platoul emisiunii au atras atenția unei țări întregi prin curaj, spontaneitate, atitudine și modul în care își pun în valoare personalitatea prin ținute.

Nu ratați Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, în această sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, în care cele șase celebrități vor avea de înfruntat ultima bătălie stilistică înaintea de Marea Finală, programată pentru 19 decembrie! Desemnarea caștigatoarei va fi făcută în direct, în urma voturilor telespectatorilor. Cea mai stilată femeie din România va întra în posesia onorantului titlu precum și a marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si