Marele regret al actriței Draga Olteanu Matei. S-a aflat abia acum

Draga Olteanu Matei a dezvăluit cu puțin timp înainte să moară marele ei regret.

Author: Catalina Popa miercuri 18 noiembrie 2020 , 11:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În ziua când a împlinit frumoasa vârstă de 85 de ani, actrița Draga Olteanu Matei a vorbit despre marele ei regret: ”Mă simt nemaipomenit de bine.

Am impresia că sunt în rai. (…) Dor o să-mi fie dor întotdeauna de Bucureşti. Căci acolo sunt rădăcinile mele, este satul meu natal, dar vreau să-l păstrez în suflet aşa cum l-am avut întotdeauna: frumos, cald, ca un sat natal. Aşa rămâne Bucureştiul pentru mine. Altminteri, vreau să-ţi spun că sunt foarte fericită că am venit la Piatra Neamţ. L-am descoperit în 1958, când am venit într-un turneu cu ”Reţeta Fericirii”. Şi când am văzut casa în care a locuit soţul meu, m-am îndrăgostit.”, a spus iubita artistă, conform okmagazine.ro.

Ce meserie își dorea să aibă, de fapt, Draga Olteanu Matei

Într-un interviu acordat Televiziunii Române, actrița a mărturisit că, de fapt, ea și-a dorit să devină dansatoare dar mama sa nu a fost de acord.

Citeste si: Scandal între paznici de vânătoare şi braconieri. Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat, iar un paznic de vânătoare a fost rănit

”N-am simţit (n.r. să se facă actriţă). M-am pomenit făcând. Am vrut să mă fac dansatoare, mama nu m-a lăsat. Nu a fost de acord, pentru că voia să-mi termin liceul, să dau la facultate. Am intrat în teatru în 1956, înainte de asta am făcut mult teatru de amatori, ca elevă.”, îşi aminteşte marea actriţă.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Draga Olteanu Matei a dezvăluit că a avut privilegiul de a se plimba cu maşina lui Ceauşescu, pe care, însă, nu-l cunoştea, întâlnindul, în cadru formal, de două ori.

Citeste si: Draga Olteanu Matei a murit. Actriţa avea 87 de ani

”M-am plimbat cu însuşi maşina lui Ceauşescu, eram la Turnu Severin, cu spectacole de divertisment. Şi, la un moment dat, ne-au dus pe şantier, la Porţile de Fier 2, unde lucrau deţinuţi. Am recitat acolo, am stat cu ei, am băut un pahar de vin. Şi s-a pornit o furtună straşnică, ne-am adăpostit acolo, şi când am plecat ne-au dat maşina tovarăşului Ceauşescu, care trebuia să se ducă a doua zi să-l ia pe el de nu ştiu unde. Şi i-am zis şoferului <<Îţi dai seama cine sunt eu dacă merg cu maşina lui Ceauşescu?>>”, a povestit Draga Olteanu Matei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si