Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Cornel Galeș. Ce a scris cu câteva zile în urmă

Maria Ghiorghiu a avut, din nou, dreptate! Ea a scris, cu câteva zile înainte ca fostul soț al Ilenei Ciuculete să moară, că o vedetă va muri.

Author: R.B. luni 02 decembrie 2019 , 14:41

Maria Ghiorghiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Maria Ghiorghiu. "În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani. Glasul întreba așa: "(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă...

  Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție teribilă: ”O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”! Prezicătoarea a dat un indiciu important despre identitatea vedetei

  Maria Ghiorghiu

  Maria Ghiorghiu. Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu.", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

  Cornel Galeș s-a stins din viață fulgerător, în urma unui accident grav de circulație, petrecut în zona localității Torrent, din Valencia, Spania.

  Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că a prezis cutremurul din Albania

  Maria Ghiorghiu

  Maria Ghiorghiu. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit tragic, la doar 60 de ani, și a lăsat în urmă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. Potrivit ultimelor informații, blonda Vivi a plecat deja în Spania pentru a se ocupa de cele necesare reptatrierii trupului.

  Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță dezastrul și haosul care urmează să vină peste România


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si