Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Cornel Galeș. Ce a scris cu câteva zile în urmă

Maria Ghiorghiu a avut, din nou, dreptate! Ea a scris, cu câteva zile înainte ca fostul soț al Ilenei Ciuculete să moară, că o vedetă va muri.

Author: R.B. luni 02 decembrie 2019 , 14:41

Maria Ghiorghiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Maria Ghiorghiu. "În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani. Glasul întreba așa: "(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă...

  Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție teribilă: ”O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”! Prezicătoarea a dat un indiciu important despre identitatea vedetei

  Maria Ghiorghiu

  Maria Ghiorghiu. Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu.", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

  Cornel Galeș s-a stins din viață fulgerător, în urma unui accident grav de circulație, petrecut în zona localității Torrent, din Valencia, Spania.

  Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că a prezis cutremurul din Albania

  Maria Ghiorghiu

  Maria Ghiorghiu. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit tragic, la doar 60 de ani, și a lăsat în urmă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat. Potrivit ultimelor informații, blonda Vivi a plecat deja în Spania pentru a se ocupa de cele necesare reptatrierii trupului.

  Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță dezastrul și haosul care urmează să vină peste România


  Abonează-te pe

  Partenerii nostri
  kanald.ro
  Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
  spotmedia.ro
  Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
  spotmedia.ro
  Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
  b1.ro
  Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
  infoactual.ro
  Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
  infoactual.ro
  Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si