Maria Ghiorghiu. ”Dragii mei, se pare că ne apropiem cu pași repezi spre DESTRĂMREA UNIUNII EUROPENE.

Cred că, nu peste mult timp, vom putea vorbi despre UNIUNEA EUROPEANĂ la trecut, așa cum se grăiește în Mesajul de mai jos.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, o nouă previziune cutremurătoare pentru 2020. Urmează un dezastru!

Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu. ”Un alt glas adaugă imediat: Fosta Uniune Europeană....”

Deci, astăzi la prânz în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas bucuros care spune așa:

"Bine ai venit!

Iar un alt glas adaugă imediat:

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

Fosta Uniune Europeană....."(și nu mai continuă).

Citeste si: Maria Ghiorghiu, anunț șocant: ”Luiza și Alexandra sunt vii”. Știe unde se află, de fapt, fetele

Maria Ghiorghiu. Și iată dragii mei, cum o parte din oameni se va bucură că au ajuns acasă, iar o altă parte vor fi triști și îngrijorați pentru familia lor, pentru grijă zilei de mâine.

Aceștia din urmă, nu vor ști cum o să-și poată crește copilașii, cum o să poată întreține familia.

Maria Ghiorghiu: ”Ceea ce ce trebuie să se întâmple se va întâmplă”

Maria Ghiorghiu. Dar ceea ce ce trebuie să se întâmple se va întâmplă, și să nu uităm dragilor faptul că,în tot răul există și un bine. Familiile se vor reuni, copiii își vor putea strânge părinții și frații în brațe, mamele și vor putea strânge la pieptul lor, Pruncii pe care nu-i mai văzuseră de mult timp.

Iar copilașii vor fi fericiți să simtă căldură mamei, în patul ce până mai ieri era gol și rece, și nu avea cine să-i mângâie pe căpșor atunci când erau bolnavi, atunci când se simțeau extrem de singuri.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție teribilă: ”O vedetă TV trecută de 40 de ani va fi găsită moartă”! Prezicătoarea a dat un indiciu important despre identitatea vedetei

Maria Ghiorghiu. Să faceți un exercițiu și să va întrebați copilașii ce vor, dacă vor bani să aibă de toate sau vor că mama și tată să fie lângă ei zi și noapte.

Vă las pe voi Prieteni ca să trageți concluziile de rigoare.
Cu dragoste, Maria”, a scria Maria Ghiorghiu, pe blog.

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune cutremurătoare pentru 2020. Urmează un dezastru!

Maria Ghiorghiu a postat o nouă previziune cutremurătoare pe blogul personal: ”Dragii mei, am mai scris și altădată că va începe prigoana creștinilor, chiar și la noi în România”.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în stare de șoc după o premoniție: ”Nu vă pot descrie în cuvinte...”

Maria Ghiorghiu.  ”În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad in faţa mea o margine de padure(zona cu copaci mai rari)iar de un copac era legat un trup cu o sfoara groasa impletita.

Era ziua si vedeam doi tineri,posibil 3,imbracati in negru si cu barba scurta,ce tineua in mainile lor sfoara impletita ,sfoara ce era foarte lunga.

Maria Ghiorghiu.  Acesti tineri legase pe cineva de trunchiul copacului si se indepartau de copac, avand inca in mainile lor celalalt capat al sforii lungi de cativa metri.

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

In timp ce se indeparta cu sfoara in maini,de copacul de care era legata o persoana,acel tanar spune in batjocura asa:

"E atat de crestin....,Amin!" Citește mai mult


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si