Maria Ghiorghiu are din nou o previziune teribilă: Anunță MARELE CUTREMUR

Maria Ghiorghiu are din nou o previziune teribilă. Ea susține că ”vom auzi de un cutremur puternic”.

R.B., luni 23 septembrie 2019 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Ghiorghiu. „În această nopate, în timp ce scriam la articolul anterior, în locul monitorului pe care priveam, vedeam o masă obișnuită încărcată cu de toate din casa omului. Brusc, masa începe a se cutremura puternic, sărind intens ca pe arcuri. Totul se petrecuse în doar 2-3 secunde.

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță o catastrofă iminentă: Va fi un dezastru

Așadar, fraților, vom auzi de un cutremur puternic, care nu va trece neobservat; nebăgat în seamă.

Maria Ghiorghiu

Unde se va produce acest cutremur intens sau când, eu nu știu a vă spune.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Maria Ghiorghiu. Ceea ce știu, fraților, este faptul că, dacă-L vom iubi pe Dumnezeu și pe Măicuța Domnului din toată inima noastră și din tot sufletul nostru, și ne vom iubi aproapele ca pe noi înșine, vom fi ocrotiți și ocoliți de cutremure devastatoare; așa cum de altfel am și fost până acum.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Maria Ghiorghiu. Să fim buni și milostivi, să fim iubitori și înțelegători cu cei de lângă noi, să avem credință tare în Dumnezeu și-n Maica Domnului, și fără nicio îndoială, vom fi ocrotiți și păziți de tot ce ne-ar aduce chin și suferință”, a scris, recent, Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si