Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis tragedia din Colectiv, face un anunţ înspăimântător despre Elodia: "Văd drumul spre pădure"

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea devenită celebră după ce a prezis tragedia de la Colectiv, face un nou anunţ îngrijorător.

M. P., miercuri 05 decembrie 2018 , 12:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În atenţia Mariei Ghiorghiu este cazul Elodia, încă neelucidat. Deşi soţul celebrei avocate a fost condamnat la închisoare pe viaţă, cadavrul Elodiei nu a fost găsit.

Maria Ghiorghiu nu pomeneşte numele Elodiei în postarea sa, însă sugerează faptul că este vorba de o crimă în care corpul victimei nu a fost identificat de anchetatori.

"În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si

infrunzita.

Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru.
Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa.

Silueta atletica, a ridicat cu greu sacul cu un posibil cadavru, l-a ridicat cu un carlig lung si l-a agăţat în crengile copacului înverzit. Persoana care a facut aceasta nu o vedeam decat din spate si părea ca era cocoţat pe ceva mai inalt de a putut ajunge la crengile copacului.

Pâna la urma, a agăţat ca intr-un cui "balotul "negru  in copac.

Dragii mei, vom auzi de aceasta posibilă crimă fara cadavru, dar pâna la urmă acesta va fi gasit in copac agaţat. 

Sa ne rugam dragilor la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ierte si sa ne ajute pe noi robii Săi, sa ne apere de tot necazul si de toata suferinţa, Amin", a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si