Maria Ghiorghiu, declarații sumbre despre coronavirus: „Să ne rugăm Domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească...”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a pus pe jar România după ce a făcut o postare referitoare la cel mai de temut virus apărut în China.

K.B., sâmbătă 25 ianuarie 2020 , 15:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal. Să ne rugăm domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus," conchide prezicătoarea.

Citeste si: Bărbat rătăcit cu maşina în Ţinutul Pădurenilor, pe un drum cu zăpadă îngheţată, salvat de pompieri

Citeste si: Momente de coșmar pentru o familie din Suceava. Soție agresată sexual chiar în fața soțului

Coronavirus: 41 de morţi, 1.300 persoane contaminate şi milioane de locuitori blocaţi în China

Coronavirus. Un număr mare de festivităţi prevăzute pentru Noul An Chinezesc au fost anulate sâmbătă în China, unde autorităţile îşi dublează eforturile pentru a împiedica răspândirea noului virus mortal, care deja a provocat moartea a 41 de persoane şi a blocat peste 40 de milioane de oameni în regiune, scrie AFP.

Citeste si: Cabană turistică din Munţii Şureanu, distrusă de un incendiu; aproximativ zece persoane au reuşit să iasă din construcţia cuprinsă de flăcări

Maladia cauzată de acest coronavirus apărut în decembrie într-o piaţă agroalimentară din Wuhan, un oraş din centrul Chinei, a provocat moartea a 41 de persoane în ţară, iar numărul celor contaminaţi a crescut la 1.300, au precizat sâmbătă autorităţile locale.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si