Maria Ghiorghiu, previziune șoc: Se va întâmpla pe 13 iunie, fix de ziua președintelui Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune șoc. Celebra clarvăzătoare spune că pe data de 13 iunie ceva important ar urma să se întâmple. Chiar atunci este și ziua președintelui Klaus Iohannis.

Author: R.B. vineri 12 iunie 2020 , 14:51

Maria Ghiorghiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maria Ghiorghiu. ”Vezi tu, Sâmbătă e în 13!” După care, glasul nu a mai spus nimic. Dragii mei, din curiozitate am cautat lună de lună pentru anul 2020, ca să văd care sâmbătă dintr-o anume lună, este în 13.

Iar din cele 12 luni ale anului 2020, am găsit o sâmbată cu data de 13, doar una singură, și aceea în luna Iunie 2020.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment sumbru

Așadar dragilor, să așteptăm cu iubire și cu multă răbdare ziua de 13 iunie 2020 sau poate a altui an și vom vedea ce ne așteaptă”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător: „Ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa!"

Maria Ghiorghiu. Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut o postare pe blogul său în care vorbește despre cea mai recentă premoniție a sa.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine cu un avertisment sumbru. Deși lucrurile par că revin la normal, aceasta spune că nu va fi ultima oară când ne vom confrunta cu o boală de acest tip.

Maria Ghiorghiu

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment îngrijorător: „Ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa!"

Maria Ghiorghiu. „Ne-om cutremura de tuse!”, spune Maria Ghiorghiu că a auzit, în una dintre premonițiile sale. Prezicătoarea a făcut o legătură îngrijorătoare cu un val de îmbolnăviri de TBC care ar urma să lovească România.

Citeste si: Sfârșitul tragic al unui tânăr de 22 de ani! Gabriel Helciug plecase la muncă în Italia și s-a înecat sub ochii îngroziți ai prietenilor

Maria Ghiorghiu. „Cred că am scris cândva, nu mai știu când, că în ROMÂNIA vor fi multe cazuri de TBC”, a scris Maria Ghiorghiu. „Dragii mei, ni se pare acum că totul va reveni la normal.

Dar nu va fi deloc așa! Nu ne vor lăsa să ne bucurăm de viață, de sărăcia noastră în care trăim, ci vor avea grijă la nivel mondial, ca atunci când credem că am scăpat de griji și începem să ne mai revenim, ne vor călca iar în picioare.”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si