Maria Ghiorghiu, previziune sumbră despre viitorul Elenei Udrea şi al fetiţei sale! "Să ne rugăm pentru viaţa lor căci..."

Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv, dar şi alte dezastre care au avut loc de-a lungul timpului în România are o previziune sumbră despre Elena Udrea şi spune că viaţa ei este în pericol.

C.I.P., marți 09 octombrie 2018 , 12:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-o postare pe reţelele de socializare, Maria Ghiorghiu a spus ce crede despre viitorul fostei blonde de la Cotroceni. "Elena Udrea a fost din nou arestată, dar în Costa Rica. Însă, trebuie să recunoaştem că Elena Udrea are un bebeluş de numai 10 zile la momentul arestării. Acest bebeluş are nevoie de mama lui, are nevoie să crească, deoarce s-a născut prematur. Elena Udrea fraţilor, nu se simte deloc în siguranţă în închisoarea din Costa Rica. Se simte ameninţată, simte că viaţa ei este pusă în pericol. Elena Udrea are dreptate. La un moment dar, viaţa Elenei Udrea va fi în mare pericol. Elena Udrea are nevoie de mare protecţie. Fetiţa Elenei de numai 2 săptămâni, are nevoie de mamă. În rest, fiecare îşi va primi pedeapsa pe care o merită. Atât pe cea lumească, cât şi pe cea divină. Să nu aruncăm cu piatra, ci să ne rugăm pentru viaţa ei, pentru fetiţa ei micuţă şi firavă", a scris Maria Ghiorghiu

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si