Maria Ghiorghiu, previziuni cutremurătoare pentru următoarea perioadă: ”Ne vom confrunta din nou cu gripa aviară”

Clarvăzătoarea Maria Ghiroghiu a făcut noi previziuni pentru perioada care urmează.

M.C.B., miercuri 12 decembrie 2018 , 06:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Ghiorghiu face noi previziuni cutremurătoare! Cunoscuta clarvăzătoare nu are veşti bune cu privire la viitorul ţării noastre.

Într-un interviu acordat în direct la Antena Stars, Maria Ghiorghiu a spus ce ar urma să se întâmple în România, veştile nefiind deloc bune. De asemenea, nici în alte locuri din lume lucrurile nu stau foarte bine.

”Cu tristeţe vă spun. E vorba de Franţa. În 23 septembrie, acum două luni scriam un articol despre "iarăşi Franţa?".

După cum vezi, Franţa este iar în vizorul teroriştilor.(...) Chiar acum două zile auzeam un glas care spunea că apele oceanului cresc şi chiar vedeam. O putere nevăzută mă ia şi mă duce acolo, era apa mai înaltă cu un metru ca mine, da, poate însemna un tsunami. Posibil un cutremur mare. O tornadă şi un uragan puternic despre care vom auzi. Ce mă îngrijorează foarte mult e Rusia. Un glas îmi spunea stare de răboi în Rusia! Vedeam harta României ruptă la partea sudică. Cred că până la urmă pe acolo va începe războiul.(...) Ne von confrunta din nou cu gripa aviară, apoi o epidemie de rujeolă în România", a spus Maria Ghiorghiu.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si