Maria Ghiorghiu: ”Sub casă sunt două cadavre”! Clarvăzătoarea spune că anchetatorii ar trebui să sape sub locuința lui Gheorghe Dincă

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că sub casa lui Gheorghe Dincă sunt îngropate două cadavre.

Radu Constantin, luni 19 august 2019 , 09:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sub casa lui Gheorghe Dincă sunt îngropate două cadavre, susține clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu. Aceasta spune că nu știe ale cui sunt cele două trupuri și că are motive să creadă în continuare că Alexandra și Luiza sunt încă în viață

”În această dimineață, m-a trezit un glas care spune ceva îngrozitor. Glasul spunea așa: "Alegeti aicea, să căutați cele două crime. Aici sunt cele două crime, sunt sub locuință, în pământ". Dragii mei, iată că vom auzi de două crime din păcate, a căror cadavre au fost îngropate sub o locuință, în pământ.

Citeste si: Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: "Sunt indicii despre o a treia victimă a lui Dincă"

Care vor fi victimele sau unde anume, eu nu știu a vă spune. Dar Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ne va descoperi nouă toate, atunci când vor hotărî. Deocamdată știm, fraților, că Alexandra și Luiza trăiesc. Să nădăjduim ca vor fi găsite la timp sau se vor putea elibera la timp, fără să li se întâmple ceva rău, acolo pe unde au fost duse. Să ne rugăm pentru fetele acestea, să ne rugăm pentru toți semenii noștri care sunt în chin și-n suferință, ca să fie ocrotiți și păziți de tot răul si de tot necazul, Amin”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Cine este Maria Ghiorghiu?

Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai apreciate clarvăzătoare din România. Ea deține un blog și are la activ două volume care conțin mesaje primite noaptea de la voce misterioasă. Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută în România după ce a anunțat incendiul din Colectiv cu mai multe ore înainte ca acesta să se întâmple.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si