Maria Grapini, jigniri la adresa celor care vor participa la mitingul diasporei. "Fara certificat de prost nu poti merge acolo!"

Europarlamentarul Maria Grapini a facut niste remarci extrem de jignitoare la adresa celor care si-au exprimat intentia de a participa la mitingul Diasporei, miting programt in Piata Victoriei pe 10 august.

C.I.P., joi 09 august 2018 , 13:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ea a distribuit o postare a unei persoane in care aparea un tex jignitor. "Informam diasporenii ca taxa de prost se plateste la sediul USR. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting!", este textul postarii.

Contactata ulterior de catre cei de la HotNews.ro, Maria Grapini a spus ca ea nu a jignit pe nimeni. "Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am sters distribuirea facuta. Acea postare apartine unui roman din diaspora. Am distribuit pentru a se vedea ca nu toata diaspora este pentru miting! Nu-mi apartine textul! Eu nu jignesc, altii care posteaza pe pagina mea jignesc si folosesc cuvinte vulgare. Credeam ca observati si acele postari. Cunosc multi romani din diaspora care fac cinste Romaniei. Nu trebuie generalizat, nu toti romanii plecati se lasa manipulati! Nu accept violenta, instigarea la ura, asa cum se intampla acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democratii si as dori ca si in Romania sa intelegem corect democratia!", a declarat Maria Grapini.

Te-ar putea interesa si

Loading...