Maria Olaru a divortat de sotul ei: "Despartirea s-a produs la jumatatea anului trecut"

Gimnasta Maria Olaru a anuntat pe contul ei de Facebook ca a divortat de sotul ei, Bogdan Diaconu. Despartirea s-a produs anul trecut, insa divortul a avut loc recent.

V.P., miercuri 22 martie 2017 , 20:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maria Olaru a explicat printr-un mesaj pe reteaua de socializare de ce s-a despartit de sotul ei si de ce a divortat abia acum.

"Prin acest mesaj, anunt pe oricine se arata interesat de persoana mea, ca am divortat , prin procedura notariala, de fostul meu sot.

Despartiea efectiva s-a produs de la jumatatea anului 2016, atunci cand m-am convins ca avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale in jurul carora se coagleaza o familie normala, onorabila. Faptul ca n-am introdus inca de atunci actele de divort se datoreaza activitatilor sale politice, in care nu m-am amestecat niciodata, intelegand ca sunt chestiuni care nu ma privesc, chiar daca eram tot mai in dezacord cu ele. Desi traiam separati n-am vrut sa fiu acuzata, sau doar banuita, ca as fi contribuit, prin decizia mea, la esecul sau politic. Cu atat mai putin ca as fi ales divortul dupa ce n-a mai fost deputat.

Nimic mai strain de mine decat duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atat de utilizate de catre politicieni. Iar cei care ma cunosc pot confirma oricand.

Am simti nevoia sa fac publice aceste amanunte intrucat, in mod regretabil si de neinteles pentru mine, un ziar important, criticandu-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferand formula „sotul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presa – ROG doar sa nu mai fiu asociata cu persoana respectiva si cu actele sale sociale.

Da, divortul aduce cu sine o perioada grea, insa nu imposibil de depasit. Acesta este motivul pentru care, va rog sa intelegeti si sa respectati dorinta de liniste atat de necesara mie si fiului meu.
Va multumesc mult pentru intelegere, si raman
Aceeasi Maria Olaru, sincera si incomoda
', a scris Maria Olaru.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si