Răsturnare de situație în relația dintre Maria și Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei": "Vii cam des în casa băieților"

Relația dintre Cristi Marinescu și Maria, foștii iubiți din casa de la "Puterea Dragostei", a fost una cu scântei și întorsături de situație în cea mai recentă emisiune a show-ului de la KanalD.

Author: Razvan Ilie vineri 16 iulie 2021 , 11:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristi Marinescu a remarcat că  Maria vine tot mai des în casa băieților și a recunoscut că a încercat să îi intre în voie și să stea de vorbă cu ea.

Mai mult, Marinescu i-a sărutat glezna fostei iubite, acolo unde Maria acuza o durere și o umflătură.

Citeste si: EXCLUSIV! Ea este iubita lui Livian de la „Puterea Dragostei”?! Alexandra a plecat în vacanță cu el

Maria, reacție dură la avansurile lui Marinescu: "Mi-e silă"

" Am mers în casa băieților cu Amira ca să ne distrăm. Eu nu vin pentru tine în casa băieților, nici nu o să mai vin de-acum înainte", s-a înfuriat Maria în dialogul cu fostul iubit.

Cristi Marinescu a explicat ce vrea să obțină de la Maria: "Am încercat să o iau un pic deoparte, să discut cu ea.

Nu să discutăm ceva foarte important. Să vedem cum putem să interacționăm, dacă ne înțelegem sau nu. Efectiv nu o mai înțeleg. Ea a spus că a fost dispusă să mă lase să fac anumiți pași, iar astăzi când am venit să mă bag în seamă cu ea efectiv nu a fost loc de mine", a spus concurentul de la Puterea Dragostei.

"Mi-e silă, a reacționat Maria. Asta simt!", a fost reacția șocantă a Mariei.  

Citeste si: Amira, dans din buric pe masă, împreună cu noul concurent de la "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Marinescu, deranjat de relația dintre Maria și Ronaldo 

Cristi Marinescu s-a arătat deranjat de relația dintre Maria și Ronaldo. I-a reproșat Mariei că face vrăjeală și vrea să-l supere pe el. "Ia-l acasă", a explodat Marinescu când Maria l-a lăudat pe Ronaldo.

"Nu eram aici pe cai mari. Nu dădeam zvon în țară că Marinescu și Maria s-au împăcat pentru a 70 de mia oară. Nu, am vrut să vorbesc cu tine, să glumim, să râdem. Uite că vii cam des în casa băieților, azi de vreo 2 ori, ieri de vreo trei ori...Vrei numai de-astea, să mă oftici pe mine, să mă agiți. Crezi că eu nu te citesc pe tine?", a mai spus Cristi Marinescu. Vezi momentul complet din emisiune mai jos:

Cristian Marinescu și Maria au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări în ultimele luni, în casa Puterea dragostei. Cei doi au anunțat că se despart definitiv, însă iubirea pe care și-o poartă îi aduce mereu unul lângă celălalt. 

Cristi Marinescu a declarat în urmă cu trei săptămâni către fosta sa iubită, Maria:   "Țin în continuare la tine, dar nu te mai vreau lângă mine"

Într-o emisiune mai veche de la Puterea Dragostei, Marinescu a decis să-i spună fostei sale iubite, Maria, tot ce are pe suflet. Bărbatul îi spune Mariei că încă ține la ea, însă nu o mai vrea alături de el în competiție. 

Până acum, Maria și Marinescu s-au despărțit de multe ori invocând că nu se mai înțeleg. Se pare că în prezent se întâmplă aceeași situație între cei doi, astfel că aceștia au luat decizia de a pune punct relației definitiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si