"Minți cu nerușinare!" Adevărul dintre Cristi Marinescu și Maria de la "Puterea Dragostei" a ieșit la iveală

Noi momente tensionate apar între Cristi Marinescu și Maria, cei care au format un cuplu în casa de la "Puterea Dragostei".

Author: Razvan Ilie miercuri 07 iulie 2021 , 12:42

Relația dintre Cristi Marinescu și Maria a fost una cu multe urcușuri și coborâșuri în aventura de la "Puterea Dragostei". [Sursa foto: KanalD]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Relația dintre Cristi Marinescu și Maria a fost una cu multe urcușuri și coborâșuri în aventura de la "Puterea Dragostei". Cei doi au ajuns să-și spună câteva lucruri față în față în cea mai recentă ediție a emisiunii de la KanalD.

Citeste si: Cine este, de fapt, noul concurent de la Puterea Dragostei? Dezvăluiri incredibile au ieșit la iveală despre el

Cristi Marinescu: "Este posibil ca eu să fi fost trenul tău și să nu te fi urcat în el" 

" Minți! Minți cu nerușinare", i-a reproșat Maria lui Marinescu când acesta a declarat că a fost deranjat de discuția dintre Alexandu și Maria." De ce să fii deranjat dacă spui în permanență că vrei să mă vezi fericită?",

l-a luat Maria la rost pe fostul ei partener.

Răspunsul lui Cristi Marinescu a fost unul tranșant: "În viața asta fiecare om își are un tren, da? și urcă în el. Este posibil ca eu să fi fost trenul tău și să nu te fi urcat în el"

Citeste si: Cristi Marinescu, de la "Puterea Dragostei", atacat dur în emisiune. "Ești mai alb decât pantalonii ăia de pe tine"

Maria nu a fost de acord cu perspectiva lui Marinescu asupra relației lor: "Hai să ne înțelegem. Nu îmi pare rău de nicio decizie pe care am luat-o. Nu caut acum să mă împac cu tine. Nu vreau să ne mai împăcăm vreodată pentru că ceea ce s-a întâmplat între noi nu va fi decât o experiență frumoasă pentru mine". 

Ea a mai spus că nu i-a cerut lui Cristi Marinescu decât puțin respect pentru ce s-a întâmplat între ei.

Maria și Marinescu și-au spus ADIO definitiv. Iată ce replică i-a dat Marinescu fostei sale iubite

Cristi Marinescu a declarat în urmă cu două săptămâni către fosta sa iubită, Maria:  "Țin în continuare la tine, dar nu te mai vreau lângă mine"

Într-o emisiune mai vecje de la Puterea Dragostei, Marinescu a decis să-i spună fostei sale iubitem Maria, tot ce are pe suflet. Bărbatul îi spune Mariei că încă ține la ea, însă nu o mai vrea alături de el în competiție. 

Până acum, Maria și Marinescu s-au despărțit de multe ori invocând că nu se mai înțeleg. Se pare că în prezent se întâmplă aceeași situație între cei doi, astfel că aceștia au luat decizia de a pune punct relației definitiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si