Mariajul lui Vasilica Ceterasu scartaie! Amalia, sotia lui, face dezvaluiri la un an de la nunta: "Nu e multumit de mine"
Life

Mariajul lui Vasilica Ceterasu scartaie! Amalia, sotia lui, face dezvaluiri la un an de la nunta: "Nu e multumit de mine"

V.P.
12 nov 2017

In ultimele doua saptamani, Vasilica Ceterasu si sotia lui au cantat la 15 nunti. Stresul si oboseala par sa-si spuna cuvantul in mariajul celor doi, care in urma cu aproape un an au devenit si parinti de fetita.

Artistul se simte epuizat, iar Amalia a slabit enorm. Mai mult, a marturisit ca desi face multe, Vasilica Ceterasu e nemultumit de ea, scrie onlinenews.ro.

"Avem evenimente, ne pregatim. Pe 21 noiembrie ii taiem motul Selenei, face un an. (…). Am cantat la 15 nunti numai pentru pampersi. (…)”, a declarat artistul in cadrul unui emisiuni TV.

"Eu conduc, eu cant, eu fac de mancare si nici nu e multumit de mine. (…). Da, da, am slabit vreo cinci kilograme.”, a marturisit Amalia, sotia lui Vasilica Ceterasu.

Citeste si: Simona Patruleasa si-a luat gandul de la al doilea copil: ”Fiica mea face cati 5 baieti la un loc!”

Citeste si: Previziunile Uraniei pentru perioada 11 -17 noiembrie 2017. O ipostaza delicata: Beneficii in conjunctie in Scorpion

Citeste si: Transformarea incredibilă a unei tinere care cântărea 100 de kilograme! A slăbit 55 de kilograme făcând asta!


 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook