Marian Godină, reacţie în urma eşecului referendumului! "La nicio nuntă la care am fost nu am văzut doi homosexuali sarutându-se!"

Referendumul pentru redefinirea familiei nu a întrunit cvorumul necesar pentru a trece, iar reacţiile oamenilor au început să apară. Printre cei care au avut ceva de zis s-a numărat şi celebrul poliţist Marian Godină.

C.I.P., luni 08 octombrie 2018 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a scris pe pagina sa de Facebook că n-a văzut în viaţa lui, l-a nicio nuntă la care a fost, doi homosexuali care să se ţină în braţe sau care să se sărute.

"Gogu. Cred că îl cunoaşteţi cu toţii. Mai mult ca sigur a fost prezent la nunţile la care aţi participat. E cel care se-mbată muci şi se dă în stambă. Cu cămaşa fleaşcă de transpiraţie, vine la tine cuprins de dragoste şi te ia în braţe începând să te pupe pe obraji şi pe frunte, spunându-ţi că eşti cel mai bun prieten al lui şi că te iubeşte, asta în timp ce nu mai ştii cum să scapi din strânsoarea udă şi urât mirositoare. Şi nu, chiar dacă pupă toţi bărbaţii, nu e gay, are nevastă şi chiar e cu el la nuntă. E cea care stă cuminte şi ruşinată la masă, gândindu-se cu regret la gafa pe care a comis-o cu ani în urmă, când s-a măritat cu Gogu, cel care o face de c***t la toate nunţile la care merg, cel de care trebuie să tragă insistent ca să plece acasă, acordându-i un braţ de sprijin şi cel pe care trebuie să-l trezească din somnul de pe bancheta taxiului când ajung în faţa blocului. La nicio nuntă la care am fost nu am văzut vreodată doi homosexuali ţinându-se în braţe, de mână sau sărutându-se. La 95% dintre nunţile la care am fost, am dat de Gogu”, a reacţionat Marian Godină pe Facebook.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si