Marian Rosca, soferul de TIR mort in tragedia de la Genova, a vorbit cu iubita cu jumatate de ora inaintea tragediei

Marian Rosca, soferul de TIR mort pe viaductul prabusit din Italia, a vorbit cu iubita lui cu doar o jumatate de ora inainte de tragedie. Cei doi planuiau sa se casatoreasca, iar Marian voia sa se intoarca acasa, pentru ca mama lui avea probleme de sanatate.

G. S., luni 20 august 2018 , 08:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marian Rosca era sofer de TIR pentru o firma din Franta, iar in toamna planuia sa se casatoreasca si sa revina acasa, intr-o localitate din Gorj. N-a mai apucat insa pentru ca a avut nesansa sa se afle pe viaductul Morandi, cand acesta s-a prabusit. A fost recuperat de salvatori, initial a fost declarat decedat in urma unei confuzii dar apoi identitatea lui a fost stabilita si a zacut mai multe zile in coma la spital. In cele din urma, sambata seara, medicii au anuntat ca si-a dat sfarsitul.

Iubita lui Marian, cu care urma sa se casatoreasca, a vorbit cu el la telefon cu jumatate de ora inaintea tragediei, a povestit ea pentru cotidianul 'Le Parisien'.

"M-a sunat, m-a intrebat daca totul e bine acasa. I-am zis ca asa e si ca mi se pare, din voce, ca ar avea probleme. Mi-a zis ca nu se simte bine, ca e in Italia si ca traverseaza o furtuna violenta", a spus Aurelia.

Consulatul Romaniei din Italia a anuntat ca se va ocupa de repatrierea trupului.

 

Sursa: Libertatea

Te-ar putea interesa si