Mariana a murit în sala de operații, după anestezie! Familia acuză medicii de malpraxis

O mare de lacrimi a lăsat în urmă ei o femeie de 45 de ani din Brașov care și-a pierdut viața în sala de operație.

M.C.B., vineri 11 ianuarie 2019 , 19:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O mare de lacrimi a lăsat în urmă ei o femeie de 45 de ani din Brașov care și-a pierdut viața în sala de operație. Mariana era diagnosticată cu o tumoare ovariană și urmă să fie operată. Imediat după anestezia generală, însă, inima femeii s-a oprit și nu a mai vrut să pornească. Poliția încearcă acum să facă lumina în acest caz, în timp ce soțul și copila de 13 ani a femeii sunt ravasiti de durere. 

Pe șapte ianuarie, Mariana a ajuns la Maternitatea din Brașov pentru o operație care nu părea să fie complicată, spun medicii. Lupta de câteva luni cu o boală de care spera să scape.

Marți dimineață, femeia de 45 de ani a fost dusă în sala de operație. Specialiștii au început anestezia generală, dar la câteva secunde după administrarea substanțelor, ceva s-a întâmplat.

Vestea a venit că un trăznet pentru soțul Marianei, dar și pentru fetiță lor de 13 ani. Familia femeii crede că nu i s-au făcut toate analizele înainte de anestezia generală, în timp ce reprezentanții maternității Brașov spun că au procedat că la carte.

Din păcate, cuvintele medicilor nu s-au mai adeverit. Femeia parcă și-a prevestit moartea. Acum, poliția a deschis o anchetă pentru a scoate la lumina adevărul.

Te-ar putea interesa si