Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor

Author: Kfetele.ro vineri 29 martie 2019 , 16:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019!

Berbec: Marte, patronul vostru astral părăsește zodia Taurului și intră în Gemeni. Cum Mercur a revenit la sentimente mai bune în Pești, veți fi între ciocan și nicovală în iubire, comunicarea cu cei din jur.

Puteți fi trădați, controlați de autorități, inclusiv poliție, partenerii de viață și de muncă. Se pare că perioada aceasta tensionată vă poate veni de hac și vă poate da peste cap întreg destinul.

Taur- Venus în Pești va face aspect de cuadratură cu Marte care va intra într-o altă zodie dublă: Gemeni. În Vărsător va fi celălalt patron al vostru Luna Albă. Cum acolo e și Luna Neagră cineva joacă ALBA-NEAGRA cu viața voastră. Karma personală cu care ați venit pe pământ îmi indică cine și cum vă trădează în carieră, în dragoste sau cine vă poate lăsa fără bani înainte de sărbătorile pascale.Accidente

Gemeni- Războinicul și agresivul Marte vă pune cuțitul în spate, dacă nu sunteți atenți. Intervenții chirurgicale, tăieturi, luxații, accidente domestice la munci agricole și nu numai(accidente de muncă, etc.).

Chiar dacă Mercur și-a reluat mersul direct și vi se parte că efectele lui nu se mai simt, simțiți-l acum cât de puternic este Marte(malefic)! E important ce aspect face Marte și pe harta natală.

Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019!

Rac- Vă spuneam de Karma prostă pe care a venit Andreea Bălan și riscul de moarte de la naștere.

Nu mă mir că am văzut știrea cu o nouă operație,o nouă intervenție. Cauza problemelor ei karmice este foarte adâncă și nu am cum să o dezbat aici. Marte în Gemeni potențează efectele karmei din Rac-Capricorn de la ora aceasta, datorită cvintilului pe care-l face cu Axa Dragonului. Destin șubred.

Leu- În zodia opusă este tandemul Lună Albă-Lună Neagră. Cuadratura celor două Luni cu Marte din Taur este dificilă pentru viața vostră personală și sănătate.

Unii schimbă locul de muncă, alții se mulțumesc cu mult prea puțin. Mercur și-a reluat mersul direct în Pești și atenționează pe cei care au credite că trebuiau să își ia o pătură pe măsura lor. Sfat: Așa arată horoscopul acestei perioade, nu cel personal.

Fecioara- Revenirea lui Mercur la sentimente mai bune poate fi amăgitoare pentru mulți dintre voi. De ce? Pentru simplul fapt că Mercur din Pești va face aspect de cuadratură, adică complet nefast cu Marte din Gemeni.

Analiza karmică face distincția între spiritele superioare și cele inferioare ale zodiei( doar sunteți zodie dublă). Sănătatea va fi în pioneze cu Luna Neagră și cea Albă în sector sănătate.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si