Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma pentru finalul lunii septembrie. Leii au parte de accidente, Balantele sunt vedetele - previziuni complete

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma pentru finalul lunii septembrie. Leii au parte de accidente, Balantele sunt vedetele - previziuni complete.

M. P., vineri 14 septembrie 2018 , 15:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Berbec- Echinoctiul de Toamna din 22 septembrie de la ora 17 si 49 minute desemneaza intrarea in adevarata toamna - toamna astronomica si astrologica. Totul are loc pe un Dreptughi Mistic format de conjunctia lui Kiron cu Norocul Divin din zodia voastra cu Nodul Lunar Sud (conjunct cu Marte si Lilith-Varsator), Soare si Mercur(balanta) si Nodul Lunar Nord in Leu, semn de debut in forta.

Taur- Soarele, proaspat intrat in Balanta, are ca ante-mergator pe Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare. E un semn bun, deoarece sunt zodii spirit-surori. Aspecte de atentie si vigilenta sporita in plan profesional, la locul de munca. Unii nativi vor avea grija de sanatate, altii vor actiona si ii vor face bine pe semenii lor(opozitia Soarelui natal cu Jupiter din Scorpion). E nevoie de echilibru in familie si cariera.

Gemeni- Progresiile solare in tandem cu Mercur din Balanta sunt de bun augur pentru relatiile de suflet(nu matrimoniale) si pentru relatiile cu cei mici. Trigonul pe care Soarele in rezonanta cu Mercur il face cu Nodul Lunar Sud in conjunctie cu Marte si Lilith din Varsator este favorabil deschiderii spirituale, calatoriilor si studiilor superioare. Cursuri suplimentare scurte pentru cei ce se vor (re)calificati.

CITESTE CONTINUAREA PE KFETELE.RO!

Te-ar putea interesa si