Marilena Rotaru ii cere Principesei Margareta sa il reprimeasca pe Printul Nicolae in Familia Regala: “Iertati-l de v-a gresit cu ceva, iubiti-l si primiti-l in locul decis de Rege!”

Marilena Rotaru a fost o apropiata a Regelui Mihai.

Matei Vaihan, vineri 22 decembrie 2017 , 15:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marilena Rotaru, fosta realiztoare la TVR, unde a facut, de-a lungul anilor, mai multe interviuri cu Regele Mihai, este in prezent presedinte al Miscarii pentru Regat si Coroana. Acum, dupa decesul Regelui Mihai, Rotaru i-a trimis o scrisoare deshisa Principesei Margareta in care ii cere acesteia sa il reprimeasca pe Printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, in Casa Regala. “Cum cele patru scrisori şi trei cereri de audienţă pe care Vi le-am trimis din martie 2014 până în august 2017 au rămas fără răspuns, (înţelegând că nu au ajuns la Alteţa Voastră), mă adresez din nou,

public, deşi caracterul acestei scrisori este personal”, a scris Marilena Rotaru.

“Moştenirea spirituală primită direct de la Regele Mihai, de-a lungul a 21 de ani, mă obligă să Vă spun următoarele: Am împărtăşit şi împărtăşesc dorinţa legitimă a Regelui Mihai ca România să redevină Monarhie; Preţuiesc şi iubesc fiecare fiinţă prin care curge sângele Regelui Mihai, chiar dacă, în ultimul timp, opiniile mele au fost divergente faţă de cele ale Alteţei Voastre privind subordonarea Coroanei republicii de sorginte bolşevică. ”Adevărul este unul singur”, spunea Majestatea Sa Regele. În lumina acestui adevăr nu am încetat să preţuiesc (aşa cum am făcut-o în scris, filme şi emisiuni pe vremea când subiectul era interzis) tot ceea ce Alteţa Voastră a realizat pentru români, vindecând răni grave şi oferind nepreţuite ajutoare.”, a continuat Rotaru.

“Din preţuire şi iubire, îndrăznesc (şi-mi cer iertare pentru îndrăzneală, dar inima mi-o cere) s-o îndemn pe Alteţa Voastră Regală să depăşească tulburarea cugetului din perioada doliului, prin trăirea acelei virtuţi speciale despre care ne

vorbeşte Evanghelia: iertarea. „...de nu veţi ierta oamenilor greşelile lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta vouă greşelile voastre” (Matei 6, 14-15). Augustul Vostru părinte v-a învăţat rugăciunea ”Tatăl nostru”, de mic copil, în limba română”, a spus Rotaru.

“Vorbind de multe ori cu Regele despre iertare, Majestatea Sa îmi atrăgea mereu atenţia asupra versului ”şi ne iartă nouă greşelile noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” spunând că, de fapt, îi cerem lui Dumnezeu să ne ierte numai când şi noi putem ierta.

Aşadar nu primim iertare dacă nu ne dovedim capabili s-o dăm. Una din parabolele dragi Regelui, pe care adeseori o aducea în dialogul nostru, era şi cea a ”Fiului risipitor!”, a explicat fosta realizatoare tv.

“Alteţa Voastră Regală! Întregul univers se pregăteşte să întâmpine Naşterea Mântuitorului! Iertaţi-l- de V-a greşit cu ceva- pe nepotul Alteţei Voastre, pe Principele Nicolae! Împăcaţi-vă cu cel din sângele Regelui ca şi Alteţa Voastră, iubiţi-l şi primiţi-l în locul decis de Rege în ordinea Familiei Regale, al cărei cap

şi inimă, acum sunteţi! Nu lăsaţi nimic să întunece orizontul de iubire şi credinţă cu care Regele a ocrotit şi ocroteşte şi acum, Familia Sa!  Dumnezeu să Vă lumineze şi să Vă binecuvânteze! Pace sufletească şi duhovnicească! Iisus se naşte! Slăviţi-L! ”, a incheiat Marilena Rotaru.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si