Marilena Rotaru, monarhista care a stat în spatele fostului principe Nicolae în timpul cununiei religioase a acestuia, replică dură pentru mama tânărului, Principesa Elena

Jurnalista Marilena Rotaru, una dintre cele mai cunoscute susţinătoare ale monarhiei de la noi, a fost alături de fostul principe Nicolae la cununia religioasă a acestuia de la Sinaia, de la sfârşitul lunii septembrie.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. joi 11 octombrie 2018 , 21:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În scandalul dintre Casa Regală şi nepotul Regelui Mihai, cel caruia în urmă cu doi ani, i s-a retras titlul de principe, Marilena Rotaru a fost de partea ultimului. La evenimentele importante din ultimii ani din viaţa fostului principe Nicolae, Marilena Rotaru a luat parte. Aşa că aceasta nu putea să lipsească de la nunta nepotului Regelui Mihai, care a avut loc în septembrie, la Sinaia.

Mai mult chiar, în lipsa rudelor sale din Casa Regala, Marilena Rotaru a stat în biserică, în timpul slujbei religioase de căsăstorie, chiar în spatele fostului principe.

Principesa Elena, mama lui Nicolae, şi Principesa Margareta, şefa Casei Regale, dar şi mătuşă a tânărului, nu au participat la eveniment. ”Invitaţiile pe care le-am trimis au fost înapoiate nedeschise”, spunea cu tristeţe fostul principe Nicolae  cu doar câteva zile înainte de nunta. Şi dacă lipsa mătuşii era de aşteptat în contextul ”războiului” dintre cei doi, nimeni nu a înţeles cum Principesa Elena a putut lipsi de la nunta fiului său.

Zilele trecute, Marilena Rotaru a avut un mesaj dureros pentru principesa, care şi-a abandonat fiul în cel mai important moment al vieţii lui.
”O rugăciune pe care Principesa Elena, mama principelui Nicolae al României ar trebui s-a rostească neîncetat”, a scris Marilena Rotaru în dreptul unei postări în care distribuia ”Rugăciunea mamei către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, pentru potolirea întristărilor şi îndrumare”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si