Marius Manole este foarte activ din punct de vedere social, actorul iesind in strada la toate protestele din Bucuresti. „Se pune de multe ori întrebarea dacă e bine, dacă se cade ca un artist să fie implicat în lupte politice, dar eu consider că atâta timp cât noi plătim taxe în ţara asta, atâta vreme cât ne creştem copiii aici şi cât timp părinţii noştri locuiesc în România, nu ne poate fi indiferent ce se întâmplă.

Nu îmi pot permite să trăiesc precum Prospero, pe o "insulă" în care eu să fac artă şi restul oamenilor să vieţuiască şi ei cum or putea, dacă s-or descurca, iar pe mine să nu mă intereseze. Asta nu se poate. Aşa că eu am ales, pentru că este o chestiune de alegere, să nu tac atunci când ceva mi se pare în neregulă”, a declarat Marius Manole pentru Formula AS.

„Actorii generaţiei mele sunt, de altfel, foarte nepărtinitori. Nu vorbesc despre actorii mai în vârstă, care au fost la viaţa lor destul de închinaţi unor mâini care le întindeau ceva. Noi nu avem nevoia să ne dea nimeni nicio sticlă de ulei, nicio masă la restaurant, nici 100.000 de euro. Noi avem nevoie, pur şi simplu, de dreptate. Şi atunci, mergem acolo unde e dreptatea.

Că acest lucru se îndreaptă împotriva unui partid, nu este vina noastră. Eu desconsider în clipa asta toate partidele politice. Nici măcar pentru USR nu am acum niciun fel de laudă, deşi am crezut în el. Ies în piaţă, de câte ori va fi nevoie, de câte ori o să simt că lucrurile nu se fac în folosul nostru, al cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite” ,  mai spus Marius Manole.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Au fost şi voci care mi-au spus: "Vai, dar ce va zice publicul? Că doar la teatru vin şi PSD-işti!". Mă rog, în cazul de faţă e PSD, dar, să ne înţelegem, niciun partid nu e cu mult mai răsărit. Parcă toţi şi-au dat mâna peste ţară. Mi-au scris unii pe facebook: "Noi credeam că sunteţi un actor extraordinar, dar de Cioloş...". Dacă ei aşa consideră că trebuie purtată discuţia, din punctul meu de vedere, sunt liberi să nu mai vină la spectacolele în care joc”, a explicat Marius Manole.

„Hai să ne comportăm civilizat şi să punem lucrurile într-o ecuaţie clară: actorul e una şi omul e alta. Omul Marius Manole are dreptul la opinie. Nu ai decât să îl deteşti pe omul Marius Manole. Pe actor îl apreciezi sau nu pentru ceea ce face pe scenă, nu pentru că iese la proteste. Dar e adevărat că sunt unii oameni atât de îndoctrinaţi, încât nu le poţi dărâma cu niciun chip convingerile.

Indiferent cum încerci să le demonstrezi, cu pixul pe hârtie, cu fotografii, cu filmări, unii sunt pur şi simplu orbi şi nu îi scoţi din ale lor”, a incheiat Marius Manole.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Schimbare de ultim moment în prognoza meteo: vijelii devastatoare și ploi torențiale lovesc Capitala, cod roșu de caniculă în toată țara!- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si