Martorul triplului asasinat din Călărași, arestat din nou! Și-a bătut un coleg cu RANGA!

Cristi Ene, băiatul considerat martor în cazul triplului asasinat din Călărași și lăsat liber de polițiști, a ajuns din nou pe mâna oamenilor legii.

G.S., vineri 21 decembrie 2018 , 19:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânărul ar fi intrat într-o altercație cu câțiva băieți de la un alt centru de plasament și pe unul dintre ei l-ar fi bătut cu ranga.

"Am decis să mergem la acest prieten. Pe unul dintre ei îl știu de când eram mici, iar pe cel de-al doilea de numai o lună. Am zis să mergem, să ascultăm și noi o muzică, să mâncăm ceva, cum făceam de obicei.

La un moment dat ei au zis că merg pe hol să fumeze o țigară. Am auzit un țipăt și ei au venit plini de sânge și cuțitul în mână. Mi-au zis 'gata, am făcut-o. Am omorât-o pe mama'. Apoi a venit bunica băiatului în cameră și el i-a făcut semn prietenului nostru să o omoare și pe ea. Apoi au mers peste bunic și l-au omorât și pe el. Eu n-am văzut nimic, că am stat în cameră. I-am văzut plini de sânge și agitați. Au început să caute bani, bunuri. Au luat tot. Eu n-am plecat cu ei și m-am dus la niște rude ale victimelor și am anunțat. A venit Poliția, mi-au pus cătușele și asta a fost tot", declara Cristi Ene, martor la tot măcelul de la Călărași, pentru reporterii Kanal D, în urmă cu câteva zile.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si